MÜDÜR TUNÇ’A TÜRK TELEKOM ZİYARETİ

Çayırova 01.10.2020 - 12:16, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

MÜDÜR TUNÇ’A TÜRK TELEKOM ZİYARETİ

Kocaeli Türk Telekom Müdürlüğü yetkilileri, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’u ziyaret etti. Ziyarette Çayırova’da öğrencilerin internet hizmeti alması yönündeki çalışmalar konuşuldu. Kocaeli Türk Telekom Müdürlüğü yetkilileri Çayırova’da öğrencilerimizin internet hizmetinden etkin olarak yararlanmaları amacıyla yürütülecek çalışmalar ile ilgili Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ziyarette bulundular. Salgınla mücadeleye yönelik tedbirler kapsamında geçilen uzaktan eğitimden öğrencilerin en sağlıklı şekilde yararlanması amacıyla planlanan çalışmalar hakkında konuşan Müdür Tunç; “Çayırovalı çocukların EBA’ya erişiminin hızlı ve kesintisiz olması amacıyla Türk Telekom yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin sağlıklı bir eğitim dönemi geçirmeleri yönündeki çalışmalarımızı konuştuk çocuklarımızın bu süreci en iyi şekilde geçirmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kocaeli Türk Telekom Müdürlüğü yetkilileri, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’u ziyaret etti. Ziyarette Çayırova’da öğrencilerin internet hizmeti alması yönündeki çalışmalar konuşuldu.

Kocaeli Türk Telekom Müdürlüğü yetkilileri Çayırova’da öğrencilerimizin internet hizmetinden etkin olarak yararlanmaları amacıyla yürütülecek çalışmalar ile ilgili Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ziyarette bulundular. Salgınla mücadeleye yönelik tedbirler kapsamında geçilen uzaktan eğitimden öğrencilerin en sağlıklı şekilde yararlanması amacıyla planlanan çalışmalar hakkında konuşan Müdür Tunç; “Çayırovalı çocukların EBA’ya erişiminin hızlı ve kesintisiz olması amacıyla Türk Telekom yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin sağlıklı bir eğitim dönemi geçirmeleri yönündeki çalışmalarımızı konuştuk çocuklarımızın bu süreci en iyi şekilde geçirmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.