Müdür Kadıoğlu’ndan o öğrenciye teşekkür

SAĞLIK 10.10.2020 - 12:51, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Müdür Kadıoğlu’ndan o öğrenciye teşekkür

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, ‘maske, mesafe ve hijyen’ temalı fotoğraf çalışması yapan öğrenciye teşekkür etti. Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu’nda eğitim gören bir öğrenci maske, mesafe ve hijyen temalı bir fotoğraf çalışması yaptı. Yaptığı çalışma ile farkındalığı gözler önüne serdiği için hem okul yönetimi hem de Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, minik öğrenciyi takdir etti. Salgınla mücadele sürecinde farkındalık göstererek böyle bir çalışma yapan Gebzeli öğrenciye teşekkür eden Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu’nda eğitim gören öğrencimizin ‘Maske, Mesafe ve Hijyen’ temalı fotoğraf çalışması için kendisine teşekkür ederiz. Bu salgını hep birlikte aşacağımızı unutmayalım. Kurallara ve tedbirlere uymaya devam ediyoruz. Sağlığınız her şeyden önemlidir.”

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, ‘maske, mesafe ve hijyen’ temalı fotoğraf çalışması yapan öğrenciye teşekkür etti.

Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu’nda eğitim gören bir öğrenci maske, mesafe ve hijyen temalı bir fotoğraf çalışması yaptı. Yaptığı çalışma ile farkındalığı gözler önüne serdiği için hem okul yönetimi hem de Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, minik öğrenciyi takdir etti. Salgınla mücadele sürecinde farkındalık göstererek böyle bir çalışma yapan Gebzeli öğrenciye teşekkür eden Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu’nda eğitim gören öğrencimizin ‘Maske, Mesafe ve Hijyen’ temalı fotoğraf çalışması için kendisine teşekkür ederiz. Bu salgını hep birlikte aşacağımızı unutmayalım. Kurallara ve tedbirlere uymaya devam ediyoruz. Sağlığınız her şeyden önemlidir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.