Müdür Balay’dan aşı çağrısı

Dilovası 30.07.2021 - 17:02, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Müdür Balay’dan aşı çağrısı

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının kısıtlamalara gitmemesi için velilere seslenerek aşı olmaları gerektiğini söyledi.
Kocaeli’nde aşılama çalışmaları tüm hızıyla devam etse de aşı olmak istemeyen vatandaşların da varlığı aşılama sayılarını yukarıya taşıyamadı. Kocaeli, geçtiğimiz gün 65,1 aşılanma oranı ile turuncu il kategorisinden sarı il kategorisine geçti. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri Kocaeli’nin maviye ulaşması gerektiğini söyleyerek, Kocaeli’nde aşılama seferberliği başlattılar. Kocaeli’nde en az aşılanma oranına sahip olan ilçe Dilovası olması sebebi ile protokol, ilçe sakinleri için aşı çağrısında bulunuyor. LÜTFEN AŞI OLALIM 2021-2022 eğitim-öğretim yılının kısıtlamasız geçmesi için de Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay velilere aşı çağrısında bulundu. Balay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Değerli Velilerimiz; alınan tedbirlerle beraber eğitimde yeni döneme inşallah Eylül ayında başlayacağız. Aşı olan her anne baba, kendi sağlığının yanında çocukları için yüz yüze eğitime başlama sürecine de en büyük desteği vermiş olacaktır. Bu sayede ülkede salgın nedeniyle tekrar kısıtlamalara gidilmemesine katkıda bulunmuş olacağız. Aşılar çeşitli kontrol aşamalarından geçmiş, güvenirliği uluslararası etik ilkelere uygun olarak hazırlanmıştır. Bu nedenle sevdiklerimizin en kıymetlilerimizin sağlığı ve güvenliği için lütfen aşı olalım. Ailemizde yaşı müsait olanların aşı yaptırmasını temin edelim.”
Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının kısıtlamalara gitmemesi için velilere seslenerek aşı olmaları gerektiğini söyledi.

Kocaeli’nde aşılama çalışmaları tüm hızıyla devam etse de aşı olmak istemeyen vatandaşların da varlığı aşılama sayılarını yukarıya taşıyamadı. Kocaeli, geçtiğimiz gün 65,1 aşılanma oranı ile turuncu il kategorisinden sarı il kategorisine geçti. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri Kocaeli’nin maviye ulaşması gerektiğini söyleyerek, Kocaeli’nde aşılama seferberliği başlattılar. Kocaeli’nde en az aşılanma oranına sahip olan ilçe Dilovası olması sebebi ile protokol, ilçe sakinleri için aşı çağrısında bulunuyor.

LÜTFEN AŞI OLALIM

2021-2022 eğitim-öğretim yılının kısıtlamasız geçmesi için de Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay velilere aşı çağrısında bulundu. Balay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Değerli Velilerimiz; alınan tedbirlerle beraber eğitimde yeni döneme inşallah Eylül ayında başlayacağız. Aşı olan her anne baba, kendi sağlığının yanında çocukları için yüz yüze eğitime başlama sürecine de en büyük desteği vermiş olacaktır. Bu sayede ülkede salgın nedeniyle tekrar kısıtlamalara gidilmemesine katkıda bulunmuş olacağız. Aşılar çeşitli kontrol aşamalarından geçmiş, güvenirliği uluslararası etik ilkelere uygun olarak hazırlanmıştır. Bu nedenle sevdiklerimizin en kıymetlilerimizin sağlığı ve güvenliği için lütfen aşı olalım. Ailemizde yaşı müsait olanların aşı yaptırmasını temin edelim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.