Müdür Balay’a müftü ziyareti

Dilovası 27.10.2020 - 13:19, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Müdür Balay’a müftü ziyareti

Dilovası İlçe Müftüsü Recep Apaydın Mevlid-i Nebi haftası sebebiyle Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’ı ziyaret etti. Mevlid-i Nebi haftası nedeniyle Dilovası İlçe Müftüsü Recep Apaydın, İlçe vaizleri ve camii imamları ile birlikte Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Müdür Balay,  “Ümmeti olmakla şereflendiğimiz Büyük Önderimiz Hz. Muhammed ( sav ) in mübarek mevlidi Nebi haftası münasebetiyle ilçe müftümüz sn. Recep Apaydın, ilçe vaizlerimiz ve camii imamlarımız ilçe milli eğitim müdürlüğümüzü ziyarette bulundular” ifadelerini kullandı. “İSLAM ÜLKELERİNİN TAVRI CANIMIZI ACITIYOR” İslam ülkelerinin birlik beraberlikten uzak tavırlarından duyduğu rahatsızlığa da değinen Müdür Balay, “Ebu Cehillerin torunlarının hala her fırsatta Peygamberimiz ve ashabına saldırdığı bu günlerde de görülmüştür ki, küfür tek millettir. Ve Nur ile küfrün ve taraftarlarının mücadelesi kıyamete kadar sürecektir. Küfrün tarafı belli onlar tabi ki nurun aydınlığına karşı olacaklar ancak Suudi Arabistan ve BAE gibi adı İslam ülkelerinin tavrı canımızı acıtıyor. Ne mutlu peygamber sevdalılarına ve veyl olsun peygamber düşmanlarına” açıklamalarında bulundu. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.  

Dilovası İlçe Müftüsü Recep Apaydın Mevlid-i Nebi haftası sebebiyle Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’ı ziyaret etti.

Mevlid-i Nebi haftası nedeniyle Dilovası İlçe Müftüsü Recep Apaydın, İlçe vaizleri ve camii imamları ile birlikte Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Müdür Balay,  “Ümmeti olmakla şereflendiğimiz Büyük Önderimiz Hz. Muhammed ( sav ) in mübarek mevlidi Nebi haftası münasebetiyle ilçe müftümüz sn. Recep Apaydın, ilçe vaizlerimiz ve camii imamlarımız ilçe milli eğitim müdürlüğümüzü ziyarette bulundular” ifadelerini kullandı.

“İSLAM ÜLKELERİNİN TAVRI CANIMIZI ACITIYOR”

İslam ülkelerinin birlik beraberlikten uzak tavırlarından duyduğu rahatsızlığa da değinen Müdür Balay, “Ebu Cehillerin torunlarının hala her fırsatta Peygamberimiz ve ashabına saldırdığı bu günlerde de görülmüştür ki, küfür tek millettir. Ve Nur ile küfrün ve taraftarlarının mücadelesi kıyamete kadar sürecektir. Küfrün tarafı belli onlar tabi ki nurun aydınlığına karşı olacaklar ancak Suudi Arabistan ve BAE gibi adı İslam ülkelerinin tavrı canımızı acıtıyor. Ne mutlu peygamber sevdalılarına ve veyl olsun peygamber düşmanlarına” açıklamalarında bulundu. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.