MİNİK BARAN, DİLOVASI’NI MERSİN’DE TEMSİL ETTİ!

Dilovası 22.09.2021 - 16:23, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

MİNİK BARAN, DİLOVASI’NI MERSİN’DE TEMSİL ETTİ!

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Dilovası’nı ve Kocaeli’yi Akdeniz’de El Ele Gökyüzünü Keşfetmeye-2 faaliyetinde temsil eden Şehit Ömer Özavcı Ortaokulu öğrencisi Baran Aydın’ı ağırladı. Şehit Ömer Özavcı Ortaokulu Fen Bilimleri öğretmeni Mustafa Talha Soysal ile öğrencisi Baran Aydın, 13-18 Eylül tarihleri arasında 14 farklı ilden 20 öğretmen ve 20 öğrencinin katılımı ile Mersin’de düzenlenen TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları “Akdeniz’de El Ele Gökyüzünü Keşfetmeye-2” projesinde Dilovası’nı temsil etti. Proje süresince gökyüzü gözlemleri, uzay roketi, teleskop, usturlab, gök atlası, güneş saati tasarımları, astrofotoğrafçılık ve astronomide mobil uygulamalar gibi farklı etkinlikler yaparak projeyi başarılı bir şekilde tamamlayan Soysal ve Aydın ilçeye dönmesinin ardından Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’ı ziyaret etti. GURURLANDIK Ziyarette başarılarından dolayı Şehit Ömer Özavcı Ortaokulu Fen Bilimleri öğretmeni Mustafa Talha Soysal ile öğrencisi Baran Aydın’ı tebrik eden Müdür Balay, “İlçemizin bu tür faaliyetlerde adını duyurması bizler için çok önemli. Şehit Ömer Özavcı Ortaokulumuzun bu faaliyetlere katılarak ilçemizi temsil etmesi bizleri ayrıca gururlandırdı. Hem genç kardeşimizi hem de başarılı eğitimcimizi başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Dilovası’nı ve Kocaeli’yi Akdeniz’de El Ele Gökyüzünü Keşfetmeye-2 faaliyetinde temsil eden Şehit Ömer Özavcı Ortaokulu öğrencisi Baran Aydın’ı ağırladı.

Şehit Ömer Özavcı Ortaokulu Fen Bilimleri öğretmeni Mustafa Talha Soysal ile öğrencisi Baran Aydın, 13-18 Eylül tarihleri arasında 14 farklı ilden 20 öğretmen ve 20 öğrencinin katılımı ile Mersin’de düzenlenen TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları “Akdeniz’de El Ele Gökyüzünü Keşfetmeye-2” projesinde Dilovası’nı temsil etti. Proje süresince gökyüzü gözlemleri, uzay roketi, teleskop, usturlab, gök atlası, güneş saati tasarımları, astrofotoğrafçılık ve astronomide mobil uygulamalar gibi farklı etkinlikler yaparak projeyi başarılı bir şekilde tamamlayan Soysal ve Aydın ilçeye dönmesinin ardından Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’ı ziyaret etti.

GURURLANDIK

Ziyarette başarılarından dolayı Şehit Ömer Özavcı Ortaokulu Fen Bilimleri öğretmeni Mustafa Talha Soysal ile öğrencisi Baran Aydın’ı tebrik eden Müdür Balay, “İlçemizin bu tür faaliyetlerde adını duyurması bizler için çok önemli. Şehit Ömer Özavcı Ortaokulumuzun bu faaliyetlere katılarak ilçemizi temsil etmesi bizleri ayrıca gururlandırdı. Hem genç kardeşimizi hem de başarılı eğitimcimizi başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.