Milli Eğitim’e Eğitim-Sen ziyareti

Çayırova 26.09.2020 - 11:40, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Milli Eğitim’e Eğitim-Sen ziyareti

Çayırova Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Ali Sururi, Çayırova Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’u ziyaret etti. Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Ali Sururi, Koronavirüs salgınının eğitim boyutundaki etkileriyle mücadele kapsamında yoğun çaba sarf eden Çayırova Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’a gitti. Ziyarette konuşan Başkan Sururi “ İlçemizde yeni eğitim-öğretim dönemine geçiş sürecini başarı ile yöneten Müdürümüz Azmi Tunç’a ve milli eğitim personeline teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Müdür Tunç “Yeni eğitim öğretim dönemi için sağlık ve başarı dileklerini ileterek nazik ziyaretleri için Eğitim Bir Sen Çayırova ilçe başkanı Ali Sururi Bey ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret fotoğraf çekim ile sona erdi.

Çayırova Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Ali Sururi, Çayırova Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’u ziyaret etti.

Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Ali Sururi, Koronavirüs salgınının eğitim boyutundaki etkileriyle mücadele kapsamında yoğun çaba sarf eden Çayırova Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’a gitti. Ziyarette konuşan Başkan Sururi “ İlçemizde yeni eğitim-öğretim dönemine geçiş sürecini başarı ile yöneten Müdürümüz Azmi Tunç’a ve milli eğitim personeline teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Müdür Tunç “Yeni eğitim öğretim dönemi için sağlık ve başarı dileklerini ileterek nazik ziyaretleri için Eğitim Bir Sen Çayırova ilçe başkanı Ali Sururi Bey ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret fotoğraf çekim ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.