“MİLLETİMİZ SENİ SOKAĞA ÇIKAMAZ HALE GETİRECEK”

SİYASET 14.11.2021 - 10:27, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“MİLLETİMİZ SENİ SOKAĞA ÇIKAMAZ HALE GETİRECEK”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TÜRKKAN'A KÜFÜR TEPKİSİ;
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şehitlerine, şehit yakınlarına küfretmeyi olgunlukla karşılayanlardan milletimiz hesabını sandıkta sormakla kalmayıp onları sokağa çıkamaz hale getirecek" dedi. Çanakkale Lapseki'deki 1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Montaj Törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende şehit yakınan hakaret eden İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan ile ilgili de konuştu. Erdoğan, şehit yakınan hakaret eden İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan hakkında, "Şehitlerine, şehit yakınlarına küfretmeyi olgunlukla karşılayanlardan milletimiz hesabını sandıkta sormakla kalmayıp, onları sokağa da çıkamaz hale getirecektir. Şu anda bu şehitlerimize bu saygısızlığı yapanı dokunulmazlığını kaldırmak üzere meclise gönderdik. Muhalefet adı altında ülkesine ve değerlerine saldıranlara diyorum ki; eğer taktiğiniz kavgada yumruk silah sayılmaz hesabıyla önünüze gelene sataşmaksa, o yumrukları millete değil, gelin gücünüz yetiyorsa bize sallayın. Siyaset ülkenin ve milletin çıkarlarının önünü tehditle, küfürle, yabancılara şikayetle kesmek değildir. Siyaset ülkenin ve milletin hayrına proje üretmektir. Eser ve hizmet etmektir" dedi, "MECLİSTE O NASIL BİR KÜFÜR?" Erdoğan, "Şehit yakınına ağza alınmayacak küfürlerle hakaret edenlerin terör örgütünün takdirine ve davetine mazhar olanlar karşısında sesi çıkmıyorsa ortada ya kirli bir pazarlık ya da gaflet sınırını aşan daha vahim bir sorun var demektir. Kaldı ki bu bir bayan olursa, bir bacı olursa. Düşünün sen bir partinin lideri olarak bayansın bayan, mecliste o nasıl bir küfür? Ahlak yoksunu, nasıl sen böyle bir küfrü yaparsın ya? Bir kadın olarak, bayan olarak sen bunu nasıl söylersin? Tek dertleri var Türkiye'deki muhalefeti destekleyerek Tayyip Erdoğan'dan kurtulacağını diyenlerin gazına geliyor" şeklinde konuştu.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TÜRKKAN'A KÜFÜR TEPKİSİ;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şehitlerine, şehit yakınlarına küfretmeyi olgunlukla karşılayanlardan milletimiz hesabını sandıkta sormakla kalmayıp onları sokağa çıkamaz hale getirecek" dedi.

Çanakkale Lapseki'deki 1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Montaj Törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende şehit yakınan hakaret eden İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan ile ilgili de konuştu. Erdoğan, şehit yakınan hakaret eden İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan hakkında, "Şehitlerine, şehit yakınlarına küfretmeyi olgunlukla karşılayanlardan milletimiz hesabını sandıkta sormakla kalmayıp, onları sokağa da çıkamaz hale getirecektir. Şu anda bu şehitlerimize bu saygısızlığı yapanı dokunulmazlığını kaldırmak üzere meclise gönderdik. Muhalefet adı altında ülkesine ve değerlerine saldıranlara diyorum ki; eğer taktiğiniz kavgada yumruk silah sayılmaz hesabıyla önünüze gelene sataşmaksa, o yumrukları millete değil, gelin gücünüz yetiyorsa bize sallayın. Siyaset ülkenin ve milletin çıkarlarının önünü tehditle, küfürle, yabancılara şikayetle kesmek değildir. Siyaset ülkenin ve milletin hayrına proje üretmektir. Eser ve hizmet etmektir" dedi,

"MECLİSTE O NASIL BİR KÜFÜR?"

Erdoğan, "Şehit yakınına ağza alınmayacak küfürlerle hakaret edenlerin terör örgütünün takdirine ve davetine mazhar olanlar karşısında sesi çıkmıyorsa ortada ya kirli bir pazarlık ya da gaflet sınırını aşan daha vahim bir sorun var demektir. Kaldı ki bu bir bayan olursa, bir bacı olursa. Düşünün sen bir partinin lideri olarak bayansın bayan, mecliste o nasıl bir küfür? Ahlak yoksunu, nasıl sen böyle bir küfrü yaparsın ya? Bir kadın olarak, bayan olarak sen bunu nasıl söylersin? Tek dertleri var Türkiye'deki muhalefeti destekleyerek Tayyip Erdoğan'dan kurtulacağını diyenlerin gazına geliyor" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.