MHP’li Taşdemir şehit babalarıyla bir araya geldi

SİYASET 22.11.2020 - 12:07, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

MHP’li Taşdemir şehit babalarıyla bir araya geldi

MHP Gebze Eski İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Türkiye Harp malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şubesi’ni ziyaret ederek şehit babalarıyla bir araya geldi. MHP Gebze Eski İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, görev yaptığı dönemlerde örnek kişiliği, siyasi tecrübesi ve ahlakıyla hem MHP’liler arasında hem de kamuoyunda takdir gören bir isim idi. İlçe başkanlığından sonra da aynı şekilde bilinen ve tanınan MHP’li Ferit Taşdemir, aktif siyasetin içerisinde olmamasına rağmen sürekli vatandaşlarla ve partililer bir araya gelmeye devam ediyor. MHP’li Taşdemir zaman zaman görev yaptığı eski ilçe yöneticileri ve partililer bir araya geldiği dün de kendisini davet eden şehit babalarıyla bir araya geldi. ŞEHİTLERİMİZİ YAD ETTİK Türkiye Harp malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şubesi’nde gerçekleşen buluşmayla ilgili olarak Taşdemir, “Türkiye Harp malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şubesi Başkanı Sayın İzzeddin Cezlan, şehit babası Sayın Mustafa Tevlim, şehit babası Sayın Mahmut Kaya ve ülküdaşım sayın Uğur Öcal ile şehitlerimizi yad ettik. Devlet dolu sohbette bulunup hepsinin ruhlarına Fatiha’lar yolladık” dedi.

MHP Gebze Eski İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Türkiye Harp malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şubesi’ni ziyaret ederek şehit babalarıyla bir araya geldi.
MHP Gebze Eski İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, görev yaptığı dönemlerde örnek kişiliği, siyasi tecrübesi ve ahlakıyla hem MHP’liler arasında hem de kamuoyunda takdir gören bir isim idi. İlçe başkanlığından sonra da aynı şekilde bilinen ve tanınan MHP’li Ferit Taşdemir, aktif siyasetin içerisinde olmamasına rağmen sürekli vatandaşlarla ve partililer bir araya gelmeye devam ediyor. MHP’li Taşdemir zaman zaman görev yaptığı eski ilçe yöneticileri ve partililer bir araya geldiği dün de kendisini davet eden şehit babalarıyla bir araya geldi.


ŞEHİTLERİMİZİ YAD ETTİK
Türkiye Harp malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şubesi’nde gerçekleşen buluşmayla ilgili olarak Taşdemir, “Türkiye Harp malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şubesi Başkanı Sayın İzzeddin Cezlan, şehit babası Sayın Mustafa Tevlim, şehit babası Sayın Mahmut Kaya ve ülküdaşım sayın Uğur Öcal ile şehitlerimizi yad ettik. Devlet dolu sohbette bulunup hepsinin ruhlarına Fatiha’lar yolladık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.