MHP GEBZE’DEN MİNİKLERE OKUMA KİTABI

SİYASET 13.11.2021 - 09:58, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

MHP GEBZE’DEN MİNİKLERE OKUMA KİTABI

MHP Gebze İçe Başkanı Bülent Özdemir, ilçe binasını ziyaret eden miniklere 8-14 Kasım Dünya Çocuk Kitapları Haftası münasebetiyle kitap hediye etti. İlçe binasını ziyaret eden miniklere 8-14 Kasım Dünya Çocuk Kitapları Haftası münasebetiyle MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir kitap hediye etti. Çocuklarla sohbet eden, dersleri hakkında bilgi alan Başkan Özdemir, “Çocukların hayalleri sınırsız, sevgileri hesapsızdır. Kitap, onlara verilebilecek en güzel hediyedir” dedi. MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak çocuklara ve gençlere kitap okumaları için her türlü desteği vereceklerini söyleyen Başkan Özdemir, kitapların farklı dünyaların kapısını açarak hayal kurma, merak etme, sorgulama, kendini ve fikirlerini rahatça ifade edebilme gibi temel gereksinimlere cevap verdiğini dile getirdi. Özdemir, “Biliyoruz ki yarınlarımızı okuyan, araştıran, hedefleri olan nesiller kuracak ve ilerletecek” diyerek minikleri ilçe binasından uğurladı.

MHP Gebze İçe Başkanı Bülent Özdemir, ilçe binasını ziyaret eden miniklere 8-14 Kasım Dünya Çocuk Kitapları Haftası münasebetiyle kitap hediye etti.

İlçe binasını ziyaret eden miniklere 8-14 Kasım Dünya Çocuk Kitapları Haftası münasebetiyle MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir kitap hediye etti. Çocuklarla sohbet eden, dersleri hakkında bilgi alan Başkan Özdemir, “Çocukların hayalleri sınırsız, sevgileri hesapsızdır. Kitap, onlara verilebilecek en güzel hediyedir” dedi. MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak çocuklara ve gençlere kitap okumaları için her türlü desteği vereceklerini söyleyen Başkan Özdemir, kitapların farklı dünyaların kapısını açarak hayal kurma, merak etme, sorgulama, kendini ve fikirlerini rahatça ifade edebilme gibi temel gereksinimlere cevap verdiğini dile getirdi. Özdemir, “Biliyoruz ki yarınlarımızı okuyan, araştıran, hedefleri olan nesiller kuracak ve ilerletecek” diyerek minikleri ilçe binasından uğurladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.