MHP’den Trabzonlulara ziyaret

SİYASET 08.11.2020 - 12:54, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

MHP’den Trabzonlulara ziyaret

MHP Gebze ilçe başkanı Serkan Kural ve yönetim kurulu üyeleri, Gebze Trabzonlular Derneğine ziyaret gerçekleştirdi. Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Necdet Demirtaş ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, ilçe başkanı Serkan Kural misafirperverliklerinden dolayı Gebze Trabzonlular Derneğine teşekkür etti. Ziyarette yerel ve ulusal gündem ile ilgili görüş alışverişlerinde de bulunuldu. Dernek başkanı Necdet Demirtaş ise, nazik ziyaretlerinden dolayı MHP ilçe başkanı Serkan Kural ve yönetime teşekkür ederek, dernek olarak Gebze’ye faydalı olan çalışmalarda her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

MHP Gebze ilçe başkanı Serkan Kural ve yönetim kurulu üyeleri, Gebze Trabzonlular Derneğine ziyaret gerçekleştirdi.
Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Necdet Demirtaş ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, ilçe başkanı Serkan Kural misafirperverliklerinden dolayı Gebze Trabzonlular Derneğine teşekkür etti. Ziyarette yerel ve ulusal gündem ile ilgili görüş alışverişlerinde de bulunuldu. Dernek başkanı Necdet Demirtaş ise, nazik ziyaretlerinden dolayı MHP ilçe başkanı Serkan Kural ve yönetime teşekkür ederek, dernek olarak Gebze’ye faydalı olan çalışmalarda her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.