METEOROLOJİ’DEN KOCAELİLERE TOZ FIRTINASI UYARISI

KOCAELİ 17.04.2021 - 13:28, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

METEOROLOJİ’DEN KOCAELİLERE TOZ FIRTINASI UYARISI

Meteoroloji, Kocaeli’de bugün toz taşınımı olacağını duyurarak vatandaşları uyardı. Uyarıda toz taşınımının ilçelerde de yer yer beklendiği kaydedildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; “Bu gece Cumartesi saatlerinden yarın akşam saatlerine kadar Ege, Marmara'nın Güney ve Doğusu ile Batı Karadeniz'de Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı görüleceği bildirilmiştir. Toz taşınımı durumlarında; görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde bozulma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması rica olunur” ifadeleri kullanıldı.  

Meteoroloji, Kocaeli’de bugün toz taşınımı olacağını duyurarak vatandaşları uyardı. Uyarıda toz taşınımının ilçelerde de yer yer beklendiği kaydedildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; “Bu gece Cumartesi saatlerinden yarın akşam saatlerine kadar Ege, Marmara'nın Güney ve Doğusu ile Batı Karadeniz'de Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı görüleceği bildirilmiştir. Toz taşınımı durumlarında; görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde bozulma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması rica olunur” ifadeleri kullanıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.