MERKEZ HASTANESİ’NDEN BASIN AÇIKLAMASI

SAĞLIK 29.09.2020 - 16:11, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

MERKEZ HASTANESİ’NDEN BASIN AÇIKLAMASI

Özel Gebze Merkez Hastanesi sosyal medyada gündem ve büyük kamuoyu oluşan haberle alakalı bir basın açıklamasında bulundu. Özel Gebze Merkez Hastanesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Bugün basında ve sosyal medyada çıkan Hastanemiz ile ilgili tamamen yanlı ve yanlış bilgilerle servis edilen haber hakkında kamuoyunu bilgilendirmek isteriz; Belirtilen tarihte sabaha karşı bir vatandaşımızın Özel Merkez Hastanesi Acil servis kapısından giriş yaparak ‘acil hekiminiz var mı şurada bir adam ölmüş galiba bayağı da olmuş’ demesi üzerine kısa süre içerisinde gerekli aksiyonu alınmış, bahse konu kişinin 112 ekibi ile Merkez hastanesi acil servisine intikali sağlanmıştır. Acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen hasta maalesef geri döndürülememiştir. DERİN ÜZÜNTÜDEYİZ İşbu konu ile ilgili gerekli soruşturma Sağlık Müdürlüğü tarafından başlatılmış olup, bu kasıtlı videoyu çeken kişinin yardım etmek yerine görüntüsünü kayda alması ve bunu hikayeleştirmeye çalışması insanlıktan uzak trajik bir tutumdur. Merkez Hastanesi bölgede 25 yıldan fazla süredir faaliyet gösteren, günde 500’ den fazla kişinin güvenerek başvurduğu, şu ana kadar gerçekleştirdiği sadece doğum sayısı on binlerle ifade edilen bölge halkının sevgi ve saygısına mazhar olmuş bir sağlık kurumudur. Ülkemizin yaşadığı pandemi süresince üzerine düşen tüm görevleri de eksiksiz yapmıştır, yapmaktadır.  Hastanemizi yalan yanlış beyanlarla suçlamaya çalışan kişilere karşı gerekli yasal başvurular yapılmıştır.  Mütevaffanın acılı yakınlarına başsağlığı diler, bu denli hassas davranılmış bir vakada bu şekilde anılmanın derin üzüntüsüyle, konuyu bilgilerinize arz ederiz.”

Özel Gebze Merkez Hastanesi sosyal medyada gündem ve büyük kamuoyu oluşan haberle alakalı bir basın açıklamasında bulundu.

Özel Gebze Merkez Hastanesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Bugün basında ve sosyal medyada çıkan Hastanemiz ile ilgili tamamen yanlı ve yanlış bilgilerle servis edilen haber hakkında kamuoyunu bilgilendirmek isteriz; Belirtilen tarihte sabaha karşı bir vatandaşımızın Özel Merkez Hastanesi Acil servis kapısından giriş yaparak ‘acil hekiminiz var mı şurada bir adam ölmüş galiba bayağı da olmuş’ demesi üzerine kısa süre içerisinde gerekli aksiyonu alınmış, bahse konu kişinin 112 ekibi ile Merkez hastanesi acil servisine intikali sağlanmıştır. Acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen hasta maalesef geri döndürülememiştir.

DERİN ÜZÜNTÜDEYİZ

İşbu konu ile ilgili gerekli soruşturma Sağlık Müdürlüğü tarafından başlatılmış olup, bu kasıtlı videoyu çeken kişinin yardım etmek yerine görüntüsünü kayda alması ve bunu hikayeleştirmeye çalışması insanlıktan uzak trajik bir tutumdur. Merkez Hastanesi bölgede 25 yıldan fazla süredir faaliyet gösteren, günde 500’ den fazla kişinin güvenerek başvurduğu, şu ana kadar gerçekleştirdiği sadece doğum sayısı on binlerle ifade edilen bölge halkının sevgi ve saygısına mazhar olmuş bir sağlık kurumudur. Ülkemizin yaşadığı pandemi süresince üzerine düşen tüm görevleri de eksiksiz yapmıştır, yapmaktadır.  Hastanemizi yalan yanlış beyanlarla suçlamaya çalışan kişilere karşı gerekli yasal başvurular yapılmıştır.  Mütevaffanın acılı yakınlarına başsağlığı diler, bu denli hassas davranılmış bir vakada bu şekilde anılmanın derin üzüntüsüyle, konuyu bilgilerinize arz ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.