MERAL AKŞENER’DEN LÜTFÜ TÜRKKAN’A ‘SESSİZ KAL’ TALİMATI

SİYASET 18.11.2021 - 10:28, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

MERAL AKŞENER’DEN LÜTFÜ TÜRKKAN’A ‘SESSİZ KAL’ TALİMATI

Şehit ağabeyine ağır bir şekilde küfreden İyi Partili Lütfü Türkkan, yaşananların unutulması için sessizlik içerisinde. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın, şehit ağabeyine “Senin bacını s...” şeklinde ettiği küfür nedeniyle yapılan tartışmalar gündemdeki yerini koruyor. Türkiye genelinde büyük bir kesim tarafından tepkiyle karşılaşan İyi Partili Lütfü Türkkan, Meral Akşener’in talimatıyla sessizliğe geçti. Gazetecilerin ısrarlarına rağmen açıklama yapmayan Lütfü Türkkan, uzun zamandır aktif olarak kullandığı Twitter hesabından da uzak kaldı. Skandal olayın yaşandığı gün Twitter’da kendisine sahip çıkan kullanıcıların tweet’lerini beğenen Lütfü Türkkan, artık Twitter hesabına da girmiyor. “SESSİZ KAL GERİ DÖNECEKSİN” Meral Akşener’in, yaşanan olayın unutulması için bir süre Lütfü Türkkan’a sessiz kalma talimatı verdiği öğrenildi. Türkkan’ın, yakın zamanda yeniden Meral Akşener’in yanında görülmesi bekleniyor. Bilindiği üzere Meral Akşener, şehit ağabeyine küfreden Lütfü Türkkan’a sahip çıkmış ve şehit ağabeyine ‘ahlaksız, yavşak’ demişti.

Şehit ağabeyine ağır bir şekilde küfreden İyi Partili Lütfü Türkkan, yaşananların unutulması için sessizlik içerisinde.

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın, şehit ağabeyine “Senin bacını s...” şeklinde ettiği küfür nedeniyle yapılan tartışmalar gündemdeki yerini koruyor. Türkiye genelinde büyük bir kesim tarafından tepkiyle karşılaşan İyi Partili Lütfü Türkkan, Meral Akşener’in talimatıyla sessizliğe geçti. Gazetecilerin ısrarlarına rağmen açıklama yapmayan Lütfü Türkkan, uzun zamandır aktif olarak kullandığı Twitter hesabından da uzak kaldı. Skandal olayın yaşandığı gün Twitter’da kendisine sahip çıkan kullanıcıların tweet’lerini beğenen Lütfü Türkkan, artık Twitter hesabına da girmiyor.

“SESSİZ KAL GERİ DÖNECEKSİN”

Meral Akşener’in, yaşanan olayın unutulması için bir süre Lütfü Türkkan’a sessiz kalma talimatı verdiği öğrenildi. Türkkan’ın, yakın zamanda yeniden Meral Akşener’in yanında görülmesi bekleniyor. Bilindiği üzere Meral Akşener, şehit ağabeyine küfreden Lütfü Türkkan’a sahip çıkmış ve şehit ağabeyine ‘ahlaksız, yavşak’ demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.