MASUMİYET DİZİSİ GEBZE VE DİLOVASI’NDA ÇEKİLİYOR

GÜNDEM 19.02.2021 - 09:57, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

MASUMİYET DİZİSİ GEBZE VE DİLOVASI’NDA ÇEKİLİYOR

Fox TV’nin yeni dizisi Masumiyet dizisinin çekimleri Gebze ve Dilovası’nda yapılıyor. Dizinin kapalı mekan çekimleri de yine Gebze ve Dilovası’nda yapılıyor. Fox TV’nin yeni dizisi Masumiyet’in yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde; Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan gibi oyuncuların yer aldığı dram türündeki dizi, 24 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak. Diziseverlerin merakla beklediği iddialı yapımın çekimleri Kocaeli’nde gerçekleştiriliyor. Kentteki Kandıra, Derince, Gebze, İzmit, Dilovası, Körfez, Kartepe, Gölcük, Karamürsel, Başiskele gibi ilçelerde çekimleri yapılan Masumiyet dizisinin kapalı mekan sahneleri de aynı kent merkezinde çekiliyor. MASUMİYET DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA? Sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Masumiyet, 24 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 20.00’de Fox TV’de ilk bölümüyle diziseverlerle buluşacak. Her çarşamba akşamı yayınlanacak dizi, dram ve romantik türleriyle izleyicinin beğenisine sunulacak. MASUMİYET DİZİSİ OYUNCULARI Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın yazdığı, yönetmen koltuğuna Ömür Atay’ın oturduğu Masumiyet dizisi oyuncu kadrosunda; Bahar Yüksel (Deniz Çakır), Harun Orhun (Mehmet Aslantuğ), Hülya Avşar, Ela Yüksel (İlayda Alişan), İlker Ilgaz (Serkay Tütüncü), İrem Orhun (Deniz Işın), Tolga Güleç, Selen Uçer, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Öztürk Gidişli, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu, Rüçhan Çalışkur gibi isimler yer alıyor.

Fox TV’nin yeni dizisi Masumiyet dizisinin çekimleri Gebze ve Dilovası’nda yapılıyor. Dizinin kapalı mekan çekimleri de yine Gebze ve Dilovası’nda yapılıyor. Fox TV’nin yeni dizisi Masumiyet’in yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde; Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan gibi oyuncuların yer aldığı dram türündeki dizi, 24 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak. Diziseverlerin merakla beklediği iddialı yapımın çekimleri Kocaeli’nde gerçekleştiriliyor. Kentteki Kandıra, Derince, Gebze, İzmit, Dilovası, Körfez, Kartepe, Gölcük, Karamürsel, Başiskele gibi ilçelerde çekimleri yapılan Masumiyet dizisinin kapalı mekan sahneleri de aynı kent merkezinde çekiliyor.

MASUMİYET DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Masumiyet, 24 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 20.00’de Fox TV’de ilk bölümüyle diziseverlerle buluşacak. Her çarşamba akşamı yayınlanacak dizi, dram ve romantik türleriyle izleyicinin beğenisine sunulacak.

MASUMİYET DİZİSİ OYUNCULARI

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın yazdığı, yönetmen koltuğuna Ömür Atay’ın oturduğu Masumiyet dizisi oyuncu kadrosunda; Bahar Yüksel (Deniz Çakır), Harun Orhun (Mehmet Aslantuğ), Hülya Avşar, Ela Yüksel (İlayda Alişan), İlker Ilgaz (Serkay Tütüncü), İrem Orhun (Deniz Işın), Tolga Güleç, Selen Uçer, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Öztürk Gidişli, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu, Rüçhan Çalışkur gibi isimler yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.