'Mahalleyi çöp bastı!’

Darıca 17.10.2020 - 12:14, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

'Mahalleyi çöp bastı!’

Vatandaş Darıca Belediyesine seslendi;
Gazetemizin Whatsapp ihbar hattına yazan bir vatandaş Osmangazi Mahallesi’nde Erbab Sokak’ın alt bölümünde bulunan boş arazinin çöp dolu olduğunu ve geceleri alkolikler tarafından işgal edildiğini iddia ederek yetkililerden yardım istedi. Osmangazi Mahallesi’nde Erbab Sokak’ın alt bölümünde bulunan boş arazideki çöp kirliliği mahallede yaşanan vatandaşları rahatsız etti. Boş arazinin üzeri tamamen çöplerle kaplı olduğunu iddia eden vatandaş arazinin hem çirkin görüntüye hem de kötü kokulara sebep olduğunu söyleyerek yetkililere seslendi. Tek sorunun çöpler olmadığını arazinin geceleri alkoliklerin uğrak yeri olduğunu iddia eden vatandaş, “Boş arazi çok kirli belediye görevlilerin temizlemesi gerekiyor. Ayrıca sürekli gruplar halinde insanlar geliyor ve burada içki içiyorlar. Mahallemiz adına tehlikeli arz ediyorlar. Lütfen ilgilenin” ifadeleri ile yetkililerden bir an önce arazi hakkında çalışmalara başlamalarını istedi.
Vatandaş Darıca Belediyesine seslendi;

Gazetemizin Whatsapp ihbar hattına yazan bir vatandaş Osmangazi Mahallesi’nde Erbab Sokak’ın alt bölümünde bulunan boş arazinin çöp dolu olduğunu ve geceleri alkolikler tarafından işgal edildiğini iddia ederek yetkililerden yardım istedi.

Osmangazi Mahallesi’nde Erbab Sokak’ın alt bölümünde bulunan boş arazideki çöp kirliliği mahallede yaşanan vatandaşları rahatsız etti. Boş arazinin üzeri tamamen çöplerle kaplı olduğunu iddia eden vatandaş arazinin hem çirkin görüntüye hem de kötü kokulara sebep olduğunu söyleyerek yetkililere seslendi. Tek sorunun çöpler olmadığını arazinin geceleri alkoliklerin uğrak yeri olduğunu iddia eden vatandaş, “Boş arazi çok kirli belediye görevlilerin temizlemesi gerekiyor. Ayrıca sürekli gruplar halinde insanlar geliyor ve burada içki içiyorlar. Mahallemiz adına tehlikeli arz ediyorlar. Lütfen ilgilenin” ifadeleri ile yetkililerden bir an önce arazi hakkında çalışmalara başlamalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.