‘MAHALLE BİZİM GENÇLİK BİZİM’ PROGRAMI SONA ERDİ

SİYASET 29.11.2021 - 10:17, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

‘MAHALLE BİZİM GENÇLİK BİZİM’ PROGRAMI SONA ERDİ

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren öncülüğünde düzenlenen ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’ programı sona erdi. Gençlerin sorun ve taleplerinin dinlenildiği, seçimlere dair bilgiler verildiği ve nasıl oy kullanılacağının anlatıldığı AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren öncülüğünde düzenlenen ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’ programı Şekerpınar ve Cumhuriyet Mahallelerinde sona erdi. Gençlerle bir araya gelerek onları dinleyen AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren, gençliğin 2023’e hazır olduğunu söyledi. Son programlarının ardından açıklamada bulunan Başkan Güveren, “Sonuncusunu düzenlediğimiz  ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’ programımızın bu akşam Şekerpınar ve Cumhuriyet mahallemizdeki genç kardeşlerimizle bir araya geldik. ‘Zaman bendedir ve mekân bana emanettir!’ şuurunda Gençlik 2023’e hazır. Heyecanınız, enerjiniz, umudunuz daim olsun” dedi.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren öncülüğünde düzenlenen ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’ programı sona erdi.

Gençlerin sorun ve taleplerinin dinlenildiği, seçimlere dair bilgiler verildiği ve nasıl oy kullanılacağının anlatıldığı AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren öncülüğünde düzenlenen ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’ programı Şekerpınar ve Cumhuriyet Mahallelerinde sona erdi. Gençlerle bir araya gelerek onları dinleyen AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren, gençliğin 2023’e hazır olduğunu söyledi. Son programlarının ardından açıklamada bulunan Başkan Güveren, “Sonuncusunu düzenlediğimiz  ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’ programımızın bu akşam Şekerpınar ve Cumhuriyet mahallemizdeki genç kardeşlerimizle bir araya geldik. ‘Zaman bendedir ve mekân bana emanettir!’ şuurunda Gençlik 2023’e hazır. Heyecanınız, enerjiniz, umudunuz daim olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.