LÜTFİ ELVAN BU KEZ AYAKTA ALKIŞLADI

GÜNDEM 01.12.2021 - 16:09, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

LÜTFİ ELVAN BU KEZ AYAKTA ALKIŞLADI

LÜTFİ ELVAN BU KEZ AYAKTA ALKIŞLADI
Geçen hafta AK Parti'nin grup toplantısında herkesin aksine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alkışlamayan tek isim olarak kameralara takılan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'dan şaşırtan hareket! Elvan bugün Erdoğan'ın ayakta alkışlarken görüntülendi. AK Parti’nin geçen haftaki grup toplantısında dikkat çeken bir gelişme yaşanmıştı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında ekonomik gelişmelere değinirken üstü kapalı, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ı eleştirdi. Erdoğan’ın konuşmasını salondaki bütün milletvekilleri alkışlarken, Elvan’ın Erdoğan’ı alkışlamadığı kameralara yansımıştı. Bugünkü AK Parti grup toplantısında ise Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ayakta alkışladığı görüldü. Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında konuşmada “Kur ve fiyat artışı olumsuzluklarını dikkatle izliyoruz. Kurla ilgili beklentinin rakamın seviyesi değil istikrarının sağlanması noktasında olduğunun farkındayız. Kur dediğin bugün artar, yarın düşer. Enflasyon dediğin bugün artar, yarın düşer” diye konuştu.
LÜTFİ ELVAN BU KEZ AYAKTA ALKIŞLADI

Geçen hafta AK Parti'nin grup toplantısında herkesin aksine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alkışlamayan tek isim olarak kameralara takılan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'dan şaşırtan hareket! Elvan bugün Erdoğan'ın ayakta alkışlarken görüntülendi.

AK Parti’nin geçen haftaki grup toplantısında dikkat çeken bir gelişme yaşanmıştı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında ekonomik gelişmelere değinirken üstü kapalı, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ı eleştirdi. Erdoğan’ın konuşmasını salondaki bütün milletvekilleri alkışlarken, Elvan’ın Erdoğan’ı alkışlamadığı kameralara yansımıştı. Bugünkü AK Parti grup toplantısında ise Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ayakta alkışladığı görüldü. Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında konuşmada “Kur ve fiyat artışı olumsuzluklarını dikkatle izliyoruz. Kurla ilgili beklentinin rakamın seviyesi değil istikrarının sağlanması noktasında olduğunun farkındayız. Kur dediğin bugün artar, yarın düşer. Enflasyon dediğin bugün artar, yarın düşer” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.