LOKANTALAR GEÇMİŞ GÜNLERİ ÖZLÜYOR

GEBZE 20.02.2021 - 13:17, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

LOKANTALAR GEÇMİŞ GÜNLERİ ÖZLÜYOR

Kasım ayı sonundan bu yana sadece gel-al şeklinde çalışan restoran, kafe ve lokantalar normalleşme sürecine odaklanırken tablo her geçen gün zorlaşmaya devam ediyor. Soğuk kış günlerinde her zaman hareketli olmasına alışık olduğumuz Gebze Center’ın yemek katındaki işletmelerin sessiz ve sakin görüntüsü görenleri hem üzdü hem de şaşırttı. Kasım ayı sonundan bu yana gel-al hizmeti veren restoran, kafe ve lokantalar Mart ayı başındaki normalleşmeyi bekliyor. Gebze Center’ın üst katında bulunan ve her zaman kalabalık görüntüsüyle dikkat çeken restoranlar da geçmişi mumla ararken şimdilerde sessiz ve sakin görüntüleriyle dikkatleri üzerine çekiyorlar. Gebze Center’daki bu görüntü restoranların durumunu en iyi anlatan fotoğraf olurken görenler “Eskiden tıklım tıklım olan yerler şimdilerde ıssız ve sakin. Gebze Center bile böyleyse küçük esnaf ne yapsın? İnşallah kısa zamanda ülkemiz yeniden eski günleri görür” yorumunu yaparak durumu üzücü olarak değerlendirdiler. “BİR AN ÖNCE TOPARLANALIM” Restoran, kafe ve lokantalardaki çalışanların durumuna dikkat çeken vatandaşlar, “Buralarda çalışan onlarca çalışan var, onların aileleri ve yakınları var. Bu tablo hiç güzel değil. Gebze Center soğuk kış aylarında tıklım tıklım olan görüntüsüyle hafızamızda. Bu tablo durumıun ne kadar üzücü olduğunun adeta bir kanıtı. Salgı ne yazık ki birçok şeyi etkiledi. Kısa zamanda eski günlere dönmek en güzeli ve en doğrusu olacaktır” yorumunu yaparak ülkemizin en yakın zamanda toparlanmasını arzu ettiklerini ifade ettiler.

Kasım ayı sonundan bu yana sadece gel-al şeklinde çalışan restoran, kafe ve lokantalar normalleşme sürecine odaklanırken tablo her geçen gün zorlaşmaya devam ediyor. Soğuk kış günlerinde her zaman hareketli olmasına alışık olduğumuz Gebze Center’ın yemek katındaki işletmelerin sessiz ve sakin görüntüsü görenleri hem üzdü hem de şaşırttı.

Kasım ayı sonundan bu yana gel-al hizmeti veren restoran, kafe ve lokantalar Mart ayı başındaki normalleşmeyi bekliyor. Gebze Center’ın üst katında bulunan ve her zaman kalabalık görüntüsüyle dikkat çeken restoranlar da geçmişi mumla ararken şimdilerde sessiz ve sakin görüntüleriyle dikkatleri üzerine çekiyorlar. Gebze Center’daki bu görüntü restoranların durumunu en iyi anlatan fotoğraf olurken görenler “Eskiden tıklım tıklım olan yerler şimdilerde ıssız ve sakin. Gebze Center bile böyleyse küçük esnaf ne yapsın? İnşallah kısa zamanda ülkemiz yeniden eski günleri görür” yorumunu yaparak durumu üzücü olarak değerlendirdiler.

“BİR AN ÖNCE TOPARLANALIM”

Restoran, kafe ve lokantalardaki çalışanların durumuna dikkat çeken vatandaşlar, “Buralarda çalışan onlarca çalışan var, onların aileleri ve yakınları var. Bu tablo hiç güzel değil. Gebze Center soğuk kış aylarında tıklım tıklım olan görüntüsüyle hafızamızda. Bu tablo durumıun ne kadar üzücü olduğunun adeta bir kanıtı. Salgı ne yazık ki birçok şeyi etkiledi. Kısa zamanda eski günlere dönmek en güzeli ve en doğrusu olacaktır” yorumunu yaparak ülkemizin en yakın zamanda toparlanmasını arzu ettiklerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.