KURALLARA UYMAYANLAR DENETİMLERDE YAKALANIYOR!

ASAYİŞ 14.11.2020 - 11:32, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KURALLARA UYMAYANLAR DENETİMLERDE YAKALANIYOR!

BİLİNÇSİZLİĞİMİZ SALGINI ARTTIRACAK
Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden, yapılan günlük denetimler devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli genelinde Cuma günü yapılan denetimlerde tam 31 kişi karantina ihlali yaparken yakalandı. Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden, her gün polis ve jandarma bölgesinde, gerek kolluk kuvvetleri gerekse belediye ekipler tarafından denetimler yapılıyor. Bu denetimler kapsamına Cuma günü Kocaeli genelinde Polis sorumluluk sahasında gerçekleştirilen denetimlerde, 2 bin 8 iş yeri denetlendi. 23 bin 840 kişi sorgulandı. Yapılan denetimlerde; karantina ihlali yapan 31 kişi yakalandı.  Ayrıca maske takmayan 165 kişi ve 1 iş yerine, sosyal mesafe kuralına uymayan 9 kişi ve 7 iş yerine, ayakta yolcu kısıtlamasına uymayan 4 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı. SİGARA İÇEN 67 KİŞİYE CEZA Kocaeli’nde önceki günden itibaren yayınlanan ek tedbirler kapsamında, Kocaeli’nde yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 67 kişiye de idari para cezası uygulandı. Toplam 284 idari para cezasının uygulandığı denetimlerde, çeşitli suçlardan arandıkları tespit edilen 40 kişide yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan trafik ve toplu araçlara yapılan denetimlerde 141 okul servis ve sürücüsü,  bin 498 belediye ile halk otobüsleri ve minibüsler ile yolcu taşımacılığı yapan 136 araç ve sürücüsü kontrol edildi.
BİLİNÇSİZLİĞİMİZ SALGINI ARTTIRACAK

Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden, yapılan günlük denetimler devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli genelinde Cuma günü yapılan denetimlerde tam 31 kişi karantina ihlali yaparken yakalandı.

Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden, her gün polis ve jandarma bölgesinde, gerek kolluk kuvvetleri gerekse belediye ekipler tarafından denetimler yapılıyor. Bu denetimler kapsamına Cuma günü Kocaeli genelinde Polis sorumluluk sahasında gerçekleştirilen denetimlerde, 2 bin 8 iş yeri denetlendi. 23 bin 840 kişi sorgulandı. Yapılan denetimlerde; karantina ihlali yapan 31 kişi yakalandı.  Ayrıca maske takmayan 165 kişi ve 1 iş yerine, sosyal mesafe kuralına uymayan 9 kişi ve 7 iş yerine, ayakta yolcu kısıtlamasına uymayan 4 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

SİGARA İÇEN 67 KİŞİYE CEZA

Kocaeli’nde önceki günden itibaren yayınlanan ek tedbirler kapsamında, Kocaeli’nde yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 67 kişiye de idari para cezası uygulandı. Toplam 284 idari para cezasının uygulandığı denetimlerde, çeşitli suçlardan arandıkları tespit edilen 40 kişide yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan trafik ve toplu araçlara yapılan denetimlerde 141 okul servis ve sürücüsü,  bin 498 belediye ile halk otobüsleri ve minibüsler ile yolcu taşımacılığı yapan 136 araç ve sürücüsü kontrol edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.