“KURALLARA DİKKAT ETMEZSEK KIRMIZIYA BOYANIRIZ”

SAĞLIK 02.03.2021 - 09:51, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“KURALLARA DİKKAT ETMEZSEK KIRMIZIYA BOYANIRIZ”

GEBZE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ’NDEN UYARI
Kocaeli’nin riskli bölge olması sebebi ile restoran, lokanta ve kafeterya gibi mekanlar 07.00-19.00 arası, yüzde 50 kapasite ile açılacak. Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu Kocaeli’nde tekrar kapanmanın kurallara dikkat etmezsek mümkün olduğunu söyledi. Yeni tip koronavirüs risk değerlendirme haritasına göre, yüksek riskli kentler dışında restoran, lokanta, kafeterya, tatlıcı, pastane, kıraathane, çay bahçesi gibi yerler 07.00-19.00 saatleri arasında yüzde 50 kapasite ile açıldı. Yeni normalleşme sürecinin başladığı Kocaeli’nde birçok esnaf sabahın erken saatinde işletmelerine gelerek hazırlıklarını yaptı. YENİ YASAKLAR GELEBİLİR İşletmelerini yüzde 50 kapasiteye göre düzenleyen esnaf uzun bir aranın ardından hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu ise rehavete kapılıp virüs tedbirlerini bırakmamız gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Kadıoğlu, “Kocaeli olarak çok kritik eşikteyiz! Bugünden itibaren, tedbirlere daha çok uymalı ve etrafımızdakileri uyarmalıyız!  Kalabalık yerlerden kaçınmalı, Maske Mesafe ve Temizlik kurallarına çok dikkat etmeliyiz. Yoksa Kırmızıya (Çok riskli Bölgeye) düşeriz! Başta Lokanta ve Kafelerin kapanması olmak üzere yeni yasaklar gelebilir” dedi.
GEBZE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ’NDEN UYARI

Kocaeli’nin riskli bölge olması sebebi ile restoran, lokanta ve kafeterya gibi mekanlar 07.00-19.00 arası, yüzde 50 kapasite ile açılacak. Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu Kocaeli’nde tekrar kapanmanın kurallara dikkat etmezsek mümkün olduğunu söyledi.

Yeni tip koronavirüs risk değerlendirme haritasına göre, yüksek riskli kentler dışında restoran, lokanta, kafeterya, tatlıcı, pastane, kıraathane, çay bahçesi gibi yerler 07.00-19.00 saatleri arasında yüzde 50 kapasite ile açıldı. Yeni normalleşme sürecinin başladığı Kocaeli’nde birçok esnaf sabahın erken saatinde işletmelerine gelerek hazırlıklarını yaptı.

YENİ YASAKLAR GELEBİLİR

İşletmelerini yüzde 50 kapasiteye göre düzenleyen esnaf uzun bir aranın ardından hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu ise rehavete kapılıp virüs tedbirlerini bırakmamız gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Kadıoğlu, “Kocaeli olarak çok kritik eşikteyiz! Bugünden itibaren, tedbirlere daha çok uymalı ve etrafımızdakileri uyarmalıyız!  Kalabalık yerlerden kaçınmalı, Maske Mesafe ve Temizlik kurallarına çok dikkat etmeliyiz. Yoksa Kırmızıya (Çok riskli Bölgeye) düşeriz! Başta Lokanta ve Kafelerin kapanması olmak üzere yeni yasaklar gelebilir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.