KUBİLAY VE ŞAYİR’DEN ESNAFLARA TÜRK BAYRAĞI

Dilovası 28.10.2021 - 13:05, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KUBİLAY VE ŞAYİR’DEN ESNAFLARA TÜRK BAYRAĞI

Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıl dönümü nedeniyle esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı hediye etti. Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Turgut Yazar Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıl dönümü nedeniyle gün boyu esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek Türk bayrağı hediye ettiler. Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Kubilay "Bayrak bizim kutsalımız evinde ve dükkanın da bayrağı olmayanların da bayrakları olsun istedik. Esnafımızın ve vatandaşlarımız ile hasbihal de ettiğimiz ziyaretlerde, birlikte nice bayramlar geçirme temennisinde bulunduk. Bu vesile ile tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. 98 yıl önce olduğu gibi bugün de Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olmaya devam edeceğiz" dedi. TÜRKİYE GÜÇLÜ ve BÜYÜK BİR ÜLKE Başkan Şayir ise yaptığı açıklama da "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı milletimiz için milat sayılan, Türkiye Devletinde yeni bir rejimin kabul edildiği gündür. Cumhuriyet ile yeni bir dönem başlamış ve 100. yılına yaklaştığımız şu günlerde ülkemiz yeni bir vizyon kazanmıştır. İnanıyoruz ki; 2023 ve 2053 vizyonları ile Türkiye artık daha güçlü ve büyük bir ülke olmuştur. Vatandaşlarımıza ve esnafımıza hediye ettiğimiz bayraklarla Dilova’mızın kırmızı beyaz olmasını istiyoruz. Bayrak bizim kutsalımız. Evinde ve dükkanında bayrağı olmayanların da bayrakları olsun istedik. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu kutlu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum" dedi.

Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıl dönümü nedeniyle esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı hediye etti.

Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Turgut Yazar Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıl dönümü nedeniyle gün boyu esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek Türk bayrağı hediye ettiler. Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Kubilay "Bayrak bizim kutsalımız evinde ve dükkanın da bayrağı olmayanların da bayrakları olsun istedik. Esnafımızın ve vatandaşlarımız ile hasbihal de ettiğimiz ziyaretlerde, birlikte nice bayramlar geçirme temennisinde bulunduk. Bu vesile ile tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. 98 yıl önce olduğu gibi bugün de Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olmaya devam edeceğiz" dedi.

TÜRKİYE GÜÇLÜ ve BÜYÜK BİR ÜLKE

Başkan Şayir ise yaptığı açıklama da "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı milletimiz için milat sayılan, Türkiye Devletinde yeni bir rejimin kabul edildiği gündür. Cumhuriyet ile yeni bir dönem başlamış ve 100. yılına yaklaştığımız şu günlerde ülkemiz yeni bir vizyon kazanmıştır. İnanıyoruz ki; 2023 ve 2053 vizyonları ile Türkiye artık daha güçlü ve büyük bir ülke olmuştur. Vatandaşlarımıza ve esnafımıza hediye ettiğimiz bayraklarla Dilova’mızın kırmızı beyaz olmasını istiyoruz. Bayrak bizim kutsalımız. Evinde ve dükkanında bayrağı olmayanların da bayrakları olsun istedik. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu kutlu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.