KPSS LİSANS SONUÇLARI AÇIKLANDI!

EĞİTİM 22.10.2020 - 08:45, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KPSS LİSANS SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Gelen son dakika haberine göre 2020-KPSS lisans sonuçları "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden açıklandı. Geçtiğimiz eylül ayı içerisinde yapılan KPSS lisan sınavlarının ardından adayların merakla beklediği sonuçlar duyuruldu. Kamuda görev almak isteyen binlerce adayın katıldığı KPSS lisans sonuçları ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden bugün adayların erişimine açıldı. Eylül ayında Genel Kültür-Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri sınavının yanı sıra Alan Bilgisi sınavları gerçekleştirildi. Son olarak Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavının gerçekleştirilmesinin ardından adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi merak içerisinde beklemeye başladı. ÖSYM merakla beklenen KPSS Lisans sınav sonuçlar bugün açıklandı.     Videoyu Oynat KPSS LİSANS SONUÇLARINI NASIL SORGULARIM? KPSS lisans sınav sonuçlarının açıklandığı andan itibaren adaylar sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numarası ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra sorgulama işlemini gerçekleştirebilecek. İŞTE SORGULAMA EKRANI  

Gelen son dakika haberine göre 2020-KPSS lisans sonuçları "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden açıklandı.

Geçtiğimiz eylül ayı içerisinde yapılan KPSS lisan sınavlarının ardından adayların merakla beklediği sonuçlar duyuruldu. Kamuda görev almak isteyen binlerce adayın katıldığı KPSS lisans sonuçları ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden bugün adayların erişimine açıldı.

Eylül ayında Genel Kültür-Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri sınavının yanı sıra Alan Bilgisi sınavları gerçekleştirildi. Son olarak Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavının gerçekleştirilmesinin ardından adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi merak içerisinde beklemeye başladı. ÖSYM merakla beklenen KPSS Lisans sınav sonuçlar bugün açıklandı.

 
 
Videoyu Oynat

KPSS LİSANS SONUÇLARINI NASIL SORGULARIM?

KPSS lisans sınav sonuçlarının açıklandığı andan itibaren adaylar sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numarası ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra sorgulama işlemini gerçekleştirebilecek.

İŞTE SORGULAMA EKRANI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.