Köşker’e ağır misafirler

GEBZE 30.07.2021 - 17:11, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Köşker’e ağır misafirler

Bir önceki dönem Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yalova Altınova Belediye Başkanı Metin Oral ve Karadağ Tuzi Belediye Başkanı Haris Ramovic’i, iş yerinde ağırladı. Köşker misafirlerine, belediye başkanlığı yaptığı dönemde girişimleri ile dönemin belgelerinin yer aldığı ‘Fatih Sultan Mehmet Dönemi Fermanları ve Arşiv Belgeleri Kitabı’nı hediye etti. Adnan Köşker, kitabın tarihi araştırmalara ışık tuttuğunu belirtti. TARİHİ ARALTIRMALARA IŞIK TUTUYOR Misafirlerine teşekkür eden Adnan Köşker, “Ziyaretimize gelerek bizleri onurlandıran Yalova Altınova Belediye Başkanımız Sn. Metin Oral ve Karadağ Tuzi Belediye Başkanı Sn. Haris Ramovic’e teşekkürlerimi iletiyorum. Birlikte güzel bir günü geride bıraktık. Cennet vatanımızın kültür hazinesinde önemli bir yer edinen, nice önemli tarihi araştırmalara ışık tutan Fatih’in fermanları kitabımızı kıymetli başkanlarımıza hediye ettik. Şanlı tarihimize, ecdadımıza sahip çıkan kıymetli başkanımıza, Karadağ’da, Tuzi’ye selamlarımı iletiyorum” dedi.

Bir önceki dönem Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yalova Altınova Belediye Başkanı Metin Oral ve Karadağ Tuzi Belediye Başkanı Haris Ramovic’i, iş yerinde ağırladı. Köşker misafirlerine, belediye başkanlığı yaptığı dönemde girişimleri ile dönemin belgelerinin yer aldığı ‘Fatih Sultan Mehmet Dönemi Fermanları ve Arşiv Belgeleri Kitabı’nı hediye etti. Adnan Köşker, kitabın tarihi araştırmalara ışık tuttuğunu belirtti.

TARİHİ ARALTIRMALARA IŞIK TUTUYOR

Misafirlerine teşekkür eden Adnan Köşker, “Ziyaretimize gelerek bizleri onurlandıran Yalova Altınova Belediye Başkanımız Sn. Metin Oral ve Karadağ Tuzi Belediye Başkanı Sn. Haris Ramovic’e teşekkürlerimi iletiyorum. Birlikte güzel bir günü geride bıraktık. Cennet vatanımızın kültür hazinesinde önemli bir yer edinen, nice önemli tarihi araştırmalara ışık tutan Fatih’in fermanları kitabımızı kıymetli başkanlarımıza hediye ettik. Şanlı tarihimize, ecdadımıza sahip çıkan kıymetli başkanımıza, Karadağ’da, Tuzi’ye selamlarımı iletiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.