KÖPEKLER MAHALLELİYE SALDIRMAYA BAŞLADI

GEBZE 29.06.2020 - 11:58, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KÖPEKLER MAHALLELİYE SALDIRMAYA BAŞLADI

Gebze Barış Mahallesi’nde sürü halinde başıboş gezen köpekler vatandaşlara saldırarak yaralanmasına sebep oldu. Gebze Barış Mahallesi sakinleri sürü halinde gezen köpeklerden şikayetçi. Uzun zamandır mahalleliye korku veren sokak köpekleri son olarak küçük bir kıza saldırdı. Barış Mahallesi 1812 Sokak’ta bisikletli kıza saldıran sokak köpekleri nedeni ile küçük kız minibüse çarparak yaralandı. Mahalledeki köpeklerin kısırlaştırılarak sakinleştirilmesini isteyen mahalle sakinleri Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e çağrıda bulundu. İŞTE MAHALLELİ’NİN İSYANI; Barış mah. 1812 sokakta tünel ustu parkın çevresinde bulunan başıboş kopekler uzun zamandır hem mahalle halkına hem de çocuklarımıza saldırmaya başladı. Çocuklar ve mahalleli olarak güvenle dışarı çıkamıyoruz sürü olarak gezip insanlara korku veriyor. Son olarak bugün bisiklet suren kızıma saldırmaya çalışınca kızım bisikletle duran minibüse çarpıp yaralandı. Gerekli müdahaleyi yapmasını Gebze Belediyesi’nden rica ediyorum.

Gebze Barış Mahallesi’nde sürü halinde başıboş gezen köpekler vatandaşlara saldırarak yaralanmasına sebep oldu.

Gebze Barış Mahallesi sakinleri sürü halinde gezen köpeklerden şikayetçi. Uzun zamandır mahalleliye korku veren sokak köpekleri son olarak küçük bir kıza saldırdı. Barış Mahallesi 1812 Sokak’ta bisikletli kıza saldıran sokak köpekleri nedeni ile küçük kız minibüse çarparak yaralandı. Mahalledeki köpeklerin kısırlaştırılarak sakinleştirilmesini isteyen mahalle sakinleri Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e çağrıda bulundu.

İŞTE MAHALLELİ’NİN İSYANI;

Barış mah. 1812 sokakta tünel ustu parkın çevresinde bulunan başıboş kopekler uzun zamandır hem mahalle halkına hem de çocuklarımıza saldırmaya başladı. Çocuklar ve mahalleli olarak güvenle dışarı çıkamıyoruz sürü olarak gezip insanlara korku veriyor. Son olarak bugün bisiklet suren kızıma saldırmaya çalışınca kızım bisikletle duran minibüse çarpıp yaralandı. Gerekli müdahaleyi yapmasını Gebze Belediyesi’nden rica ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.