“Kongrelerde pandemi neden yok?”

SİYASET 28.02.2021 - 15:29, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Kongrelerde pandemi neden yok?”

“Kongrelerde pandemi neden yok?”
DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, önceki günlerde İzmit’te DEVA Partisi standında yaşanan olayları değerlendirerek “Kongrelerde pandemi yok, bizim standımız var. Bu tam da 28 Şubat döneminde yapılan bir başka eziyettir. Kabul etmemiz mümkün değil. Üye kaydı yapmamızdan bile çekiniyorlar, korkuyorlar, çifte standart diz boyu” şeklinde konuştu. “BU NASIL ÇİFTE STANDART?” DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Başkan Ünsür, yaptığı açıklamada “Önceki gün İzmit’te standımız kaldırılıyor. Sebebi ise pandemi kuralları. Bu ne kadar gülünç şey anlamadım. Kongreler tıklım tıklım dolup taşıyor. Bizim birkaç üye yapmamız engelleniyor. Kabul etmemiz mümkün değil. Üye kaydı yapmamızdan bile çekiniyorlar, korkuyorlar, çifte standart diz boyu” şeklinde konuştu. “PANDEMİYİYÖNETEMEDİLER” Başkan Ünsür sözlerinin devamında “28 Şubat’ta mağduruz diyenler şimdi kendileri birilerini mağdur ediyor. Bizim birkaç üye yapmamızın pandemiye sakıncası ne? Kongre yapmadık ki. Kongrelere neden tek laf eden yok? Bu nasıl iş böyle? Lütfen bu işin artık tadı kaçtı, çifte standart dağları aştı. Böyle bir şeyi kabul etmiyoruz. Bıraksınlar partimiz de herkes gibi çalışsın. Bir stant açmakla kime ne zararımız olacak? İktidar artık pandemiyi yönetemez oldu. Tıpkı ülkeyi yönetemedikleri gibi” diyerek sert çıktı.
“Kongrelerde pandemi neden yok?”

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, önceki günlerde İzmit’te DEVA Partisi standında yaşanan olayları değerlendirerek “Kongrelerde pandemi yok, bizim standımız var. Bu tam da 28 Şubat döneminde yapılan bir başka eziyettir. Kabul etmemiz mümkün değil. Üye kaydı yapmamızdan bile çekiniyorlar, korkuyorlar, çifte standart diz boyu” şeklinde konuştu.

“BU NASIL ÇİFTE STANDART?”

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Başkan Ünsür, yaptığı açıklamada “Önceki gün İzmit’te standımız kaldırılıyor. Sebebi ise pandemi kuralları. Bu ne kadar gülünç şey anlamadım. Kongreler tıklım tıklım dolup taşıyor. Bizim birkaç üye yapmamız engelleniyor. Kabul etmemiz mümkün değil. Üye kaydı yapmamızdan bile çekiniyorlar, korkuyorlar, çifte standart diz boyu” şeklinde konuştu.

“PANDEMİYİYÖNETEMEDİLER”

Başkan Ünsür sözlerinin devamında “28 Şubat’ta mağduruz diyenler şimdi kendileri birilerini mağdur ediyor. Bizim birkaç üye yapmamızın pandemiye sakıncası ne? Kongre yapmadık ki. Kongrelere neden tek laf eden yok? Bu nasıl iş böyle? Lütfen bu işin artık tadı kaçtı, çifte standart dağları aştı. Böyle bir şeyi kabul etmiyoruz. Bıraksınlar partimiz de herkes gibi çalışsın. Bir stant açmakla kime ne zararımız olacak? İktidar artık pandemiyi yönetemez oldu. Tıpkı ülkeyi yönetemedikleri gibi” diyerek sert çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.