KOCAMAN, “HOROZ DÖVÜŞÜ YAPIYORLAR!”

SİYASET 30.03.2021 - 16:04, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KOCAMAN, “HOROZ DÖVÜŞÜ YAPIYORLAR!”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı’nın haftalık toplantısında konuşan Teşkilatlanma Başkanı Mehmet Kocaman, Sanal gündemlerle ülkenin gündemini değiştirmeye çalışıyorlar” diyerek “Sen eroincisin sen kokaincisin (pudra Şekeri) tartışmasıyla CHP ve AK Parti yandaşları sosyal medyada horoz dövüşü yapıyorlar” dedi. Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Haftalık toplantısını İlçe Teşkilatında yaptı. Toplantı sonrası açıklama yaparak gündemi değerlendiren Teşkilatlanma Başkanı Mehmet Kocaman ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Kocaman, ‘İstanbul Sözleşmesini destekleyenler neyi savunduklarını bilmiyorlar. Yaptıkları gösterilerde taşınan dövizlere fotoğraflara bir baksalar; ‘Çoğu kardeşimiz biz ne yapıyoruz? der.  Örneğin Antalya’da Disk ve, Eğitim –İş İstanbul sözleşmesini iptalini gerekçe  göstererek organize ettiği  İyi Parti ve CHP’li Milletvekilleri ve İl Başkanlarının da destek verdiği eylemde büyük rezillik yaşandı. Bu nasıl özgürlük ahlaksızlığın özgürlüğü olur mu?,  Bu mu mutlu kadın projesi?, Bu adım karşısında bazı kesimler “ülkeyi karanlığa, geriye götürme”, “gericilik”, “çağdışı bir anlayış”, “Türk kadınlarını orta çağ karanlığına götürmek” gibi genetik kodlarında yer alan ve bizlere, bu ülkedeki dindar ve inançlı insanımıza “Şeflik Dönemi’nin ve 28 Şubat’ın karanlıklarını” hatırlatan kavram ve ifadelerle tepki gösterdiler, karşı çıktılar. Aslında içlerinin, özlerinin değişmediğini, sadece zaman zaman “inançlı kesimden oy alabilir miyiz?” kaygısıyla takiyye yaptıklarını ortaya koymuş oldular” dedi. İDAM YASASINI ÇIKARALIM Sanal gündemlerle ülkenin gündemini değiştirmeye çalışıyorlar” diyen Kocaman, “En son medyada gördüğümüz sen eroincisin sen kokaincisin (pudra Şekeri) tartışmasıyla CHP ve AK Parti yandaşları sosyal medyada horoz dövüşü yapıyorlar. Bir durun; iyilik ve hizmet kimden geliyorsa takdir edelim kötülük ve eziyet kimden geliyorsa karşı çıkalım. Gelin samimiyseniz kim bir cana kıyarsa, kim vatana ihanet ederse, kim çocuk suiistimali yaparsa idam yasasını çıkaralım ve idam edelim. Ekonomik gerçekler gün yüzündeyken kayıkçı kavgalarına son verelim” “KREDİ TAKSİTLERİNİN 1 YIL ERTELENMESİ LAZIM” Sözlerini sürdüren Kocaman, “Ülkemiz Sağlık alanında eskiden beridir iyi bir noktada ve sağlıkta pandemi sürecinde de büyük başarılar gösterildi. Ama hayatta kalanlar bu sefer ekonomik olarak çöktü. 2020 yıllında Türkiye'de 99 bin 588 esnaf dükkânını kapattı. 40 bin 735 şirket kapandı. Milyonlarca insan demektir bu. Böyle bir noktada esnafın kredi taksitlerinin en az 1 yıl ertelenmesi lazım. O kredi borcunun faizinin, hiç değilse yarısının devlet tarafından karşılanması lazım. Esnafa doğrudan nakit desteğinin artırılarak sürdürülmesi lazım. Esnafın su, doğal gaz, elektrik ve SGK borcunun mutlaka faizsiz şekilde en az 1 yıl ertelenmesi lazım. Kısa çalışma ödeneğinin de en az 6 ay daha devam ettirilmesi lazım” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı’nın haftalık toplantısında konuşan Teşkilatlanma Başkanı Mehmet Kocaman, Sanal gündemlerle ülkenin gündemini değiştirmeye çalışıyorlar” diyerek “Sen eroincisin sen kokaincisin (pudra Şekeri) tartışmasıyla CHP ve AK Parti yandaşları sosyal medyada horoz dövüşü yapıyorlar” dedi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Haftalık toplantısını İlçe Teşkilatında yaptı. Toplantı sonrası açıklama yaparak gündemi değerlendiren Teşkilatlanma Başkanı Mehmet Kocaman ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Kocaman, ‘İstanbul Sözleşmesini destekleyenler neyi savunduklarını bilmiyorlar. Yaptıkları gösterilerde taşınan dövizlere fotoğraflara bir baksalar; ‘Çoğu kardeşimiz biz ne yapıyoruz? der.  Örneğin Antalya’da Disk ve, Eğitim –İş İstanbul sözleşmesini iptalini gerekçe  göstererek organize ettiği  İyi Parti ve CHP’li Milletvekilleri ve İl Başkanlarının da destek verdiği eylemde büyük rezillik yaşandı. Bu nasıl özgürlük ahlaksızlığın özgürlüğü olur mu?,  Bu mu mutlu kadın projesi?, Bu adım karşısında bazı kesimler “ülkeyi karanlığa, geriye götürme”, “gericilik”, “çağdışı bir anlayış”, “Türk kadınlarını orta çağ karanlığına götürmek” gibi genetik kodlarında yer alan ve bizlere, bu ülkedeki dindar ve inançlı insanımıza “Şeflik Dönemi’nin ve 28 Şubat’ın karanlıklarını” hatırlatan kavram ve ifadelerle tepki gösterdiler, karşı çıktılar. Aslında içlerinin, özlerinin değişmediğini, sadece zaman zaman “inançlı kesimden oy alabilir miyiz?” kaygısıyla takiyye yaptıklarını ortaya koymuş oldular” dedi.

İDAM YASASINI ÇIKARALIM

Sanal gündemlerle ülkenin gündemini değiştirmeye çalışıyorlar” diyen Kocaman, “En son medyada gördüğümüz sen eroincisin sen kokaincisin (pudra Şekeri) tartışmasıyla CHP ve AK Parti yandaşları sosyal medyada horoz dövüşü yapıyorlar. Bir durun; iyilik ve hizmet kimden geliyorsa takdir edelim kötülük ve eziyet kimden geliyorsa karşı çıkalım. Gelin samimiyseniz kim bir cana kıyarsa, kim vatana ihanet ederse, kim çocuk suiistimali yaparsa idam yasasını çıkaralım ve idam edelim. Ekonomik gerçekler gün yüzündeyken kayıkçı kavgalarına son verelim”

“KREDİ TAKSİTLERİNİN 1 YIL ERTELENMESİ LAZIM”

Sözlerini sürdüren Kocaman, “Ülkemiz Sağlık alanında eskiden beridir iyi bir noktada ve sağlıkta pandemi sürecinde de büyük başarılar gösterildi. Ama hayatta kalanlar bu sefer ekonomik olarak çöktü. 2020 yıllında Türkiye'de 99 bin 588 esnaf dükkânını kapattı. 40 bin 735 şirket kapandı. Milyonlarca insan demektir bu. Böyle bir noktada esnafın kredi taksitlerinin en az 1 yıl ertelenmesi lazım. O kredi borcunun faizinin, hiç değilse yarısının devlet tarafından karşılanması lazım. Esnafa doğrudan nakit desteğinin artırılarak sürdürülmesi lazım. Esnafın su, doğal gaz, elektrik ve SGK borcunun mutlaka faizsiz şekilde en az 1 yıl ertelenmesi lazım. Kısa çalışma ödeneğinin de en az 6 ay daha devam ettirilmesi lazım” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.