KOCAELİLİ GİRESUNLULAR AFET BÖLGESİNDE

KOCAELİ 31.08.2020 - 10:23, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KOCAELİLİ GİRESUNLULAR AFET BÖLGESİNDE

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanlığı Giresun’da yaşanan sel felaketi sebebi ile yapılacak yardımların tespiti için Giresun’a gitti. Türkiye'yi dehşete düşüren Giresun'daki sel felaketi sonrası Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanlığı yönetim kurulu olağanüstü toplanmıştı. Federasyon başkanı Mehmet Elmas toplantıda aldıkları karar doğrultusunda yaşanan sel felaketi sebebi ile yapılacak yardımların tespiti için Giresun’a heyet göndereceklerini açıklamıştı. Yapılacak yardımların tespiti için önceki gün; KOGİDEF Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Elmas, Başkan Yardımcısı Şenol Çolak, Oruçbey Mahallesi Dernek Başkanı Selami Ede ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Aslan, Keşaplılar Dernek Başkanı Hamdi Bayram ve Beylikbağı Muhtarı Mesut Akbarak Giresun’a gitti.   YARDIMLARI BEKLİYORUZ Afet bölgesinde incelemelerde bulunan KOGİDEF Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Elmas, “Sel felaketinin ardından federasyon ve bağlı bulunan dernekler ile birlikte her türlü yardımın yapılması konusunda, yardım yapılması ve yapılacak yardımların tespiti için bir heyetin Giresun’a geldik ve incelemelerde bulunduk.  Hali hazırda başlatmış olduğumuz yardım kampanyasına vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Buradan tekrar, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı, aziz Giresun halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.  

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanlığı Giresun’da yaşanan sel felaketi sebebi ile yapılacak yardımların tespiti için Giresun’a gitti. Türkiye'yi dehşete düşüren Giresun'daki sel felaketi sonrası Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanlığı yönetim kurulu olağanüstü toplanmıştı. Federasyon başkanı Mehmet Elmas toplantıda aldıkları karar doğrultusunda yaşanan sel felaketi sebebi ile yapılacak yardımların tespiti için Giresun’a heyet göndereceklerini açıklamıştı. Yapılacak yardımların tespiti için önceki gün; KOGİDEF Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Elmas, Başkan Yardımcısı Şenol Çolak, Oruçbey Mahallesi Dernek Başkanı Selami Ede ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Aslan, Keşaplılar Dernek Başkanı Hamdi Bayram ve Beylikbağı Muhtarı Mesut Akbarak Giresun’a gitti.

 

YARDIMLARI BEKLİYORUZ

Afet bölgesinde incelemelerde bulunan KOGİDEF Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Elmas, “Sel felaketinin ardından federasyon ve bağlı bulunan dernekler ile birlikte her türlü yardımın yapılması konusunda, yardım yapılması ve yapılacak yardımların tespiti için bir heyetin Giresun’a geldik ve incelemelerde bulunduk.  Hali hazırda başlatmış olduğumuz yardım kampanyasına vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Buradan tekrar, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı, aziz Giresun halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.