Kocaelili diş hekimleri başkanını seçti

KOCAELİ 23.08.2020 - 13:01, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Kocaelili diş hekimleri başkanını seçti

Kocaeli Diş Hekimleri Odası 17'nci olağan genel kurulunda Ece Erinalçık Şemen tek aday oldu. Türk Diş Hekimleri Birliği’ne bağlı Kocaeli Diş Hekimleri Odası olağan genel kurulunu gerçekleştiriyor. İki gün sürecek olan 17’nci olağan genel kurulun ilk gününde konuşmalar yapıldı ve yönetim listesi açıklandı. İkinci gün seçim gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Töre Genç'in tekrardan aday olmadığı Kongrede tek aday olarak giren Ece Erinalçık Şemen Kocaeli Diş Hekimleri Odası’nın yeni başkanı olacak. Kongre’nin ilk günü eski oda başkanlarından Muhittin Gül gerçekleştirdiği konuşma sırasında divan başkanı Önder Özdenkaya ile tartıştı. Seka Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurula odaya bağlı diş hekimleri katıldı. Kongrenin divan kurulu başkanlığını Önder Özdenkaya üstlenirken divan üyeliklerini ise Demet Patoğlu Kantarcı, Murat Başyiğit ve Yılmaz Salih yaptı. Yarın gerçekleştirilecek seçimde 9 yönetim kurulu üyesi, 10’da delege seçilecek. Mevcut Başkan Töre Genç konuşmasında meslekte yaşanan sorunlara dair değerlendirmelerde bulunarak, “Mesleğimiz adına çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mesleğimiz için güzel yarınlar diliyorum” diye konuştu. "HIZ KAZANARAK DEVAM ETTİRİLECEK" Mevcut başkanın ardından kürsüye gelen aday Ece Erinalçık Şemen ise konuşmasında, “Meslektaşlarımızın endişeleri endişelerimiz olacak. Meslektaşlarımızla sıkı temasımızı koruyup, dinleyip, fikirlerimizi birleştirerek ve bütün meslektaşlarımızın destek ve iyi niyetiyle zorlu süreci en az hasarla atlatmaya çalışacağız. Toplum ağız – diş sağlığı üzerindeki çalışmalarımız ve eğitimlerimiz pandemi sürecinin bitmesi ile okullarda hız kazanarak devam ettirilecek” dedi. TARTIŞMA YAŞANDI Eski oda başkanlarından Muhittin Gül kongrede konuşmak istedi. Divan başkanı Önder Özdenkaya ise Gül’e 10 dakika söz verdi. Gül konuşması sırasında üyeler ve divan başkanı ile tartıştı. Muhittin Gül divan başkanının konuşmasını tamamlaması talebi üzerine, “Buraya polis gelecek, ben bu kürsüden ayrılmıyorum. Benim sözümü kestiniz. Böyle  bir şey olamaz. Siz neyin peşindesiniz” dedi. Divan başkanı Önder Özdenkaya da Gül’e, “Biz sizi provoke etmiyoruz. Genel kurulda sadece sizi mi dinleyeceğiz” şeklinde yanıt verdi. ŞEMEN’İN YÖNETİMİ Ece Erinalçık Şemen, Meral Başyiğit, Demet Patoğlu Kantarcı, Hatice Gürkan, Serpil Gezer, Töre Genç, Hamza Turan, Sabri Cora, Hasan Tahsin Altan. DELEGELER Hakan Tanta, Zehra Nilgün Özyuva, Töre Genç, Hasan Orakçı, Özgür Sunaoğlu, Hamza Turan, Önder Özdenkaya, Engin Tokmak, Reyhan Karaaslan, Mehmet Kılıç.

Kocaeli Diş Hekimleri Odası 17'nci olağan genel kurulunda Ece Erinalçık Şemen tek aday oldu.

Türk Diş Hekimleri Birliği’ne bağlı Kocaeli Diş Hekimleri Odası olağan genel kurulunu gerçekleştiriyor. İki gün sürecek olan 17’nci olağan genel kurulun ilk gününde konuşmalar yapıldı ve yönetim listesi açıklandı. İkinci gün seçim gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Töre Genç'in tekrardan aday olmadığı Kongrede tek aday olarak giren Ece Erinalçık Şemen Kocaeli Diş Hekimleri Odası’nın yeni başkanı olacak. Kongre’nin ilk günü eski oda başkanlarından Muhittin Gül gerçekleştirdiği konuşma sırasında divan başkanı Önder Özdenkaya ile tartıştı. Seka Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurula odaya bağlı diş hekimleri katıldı. Kongrenin divan kurulu başkanlığını Önder Özdenkaya üstlenirken divan üyeliklerini ise Demet Patoğlu Kantarcı, Murat Başyiğit ve Yılmaz Salih yaptı. Yarın gerçekleştirilecek seçimde 9 yönetim kurulu üyesi, 10’da delege seçilecek. Mevcut Başkan Töre Genç konuşmasında meslekte yaşanan sorunlara dair değerlendirmelerde bulunarak, “Mesleğimiz adına çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mesleğimiz için güzel yarınlar diliyorum” diye konuştu.

"HIZ KAZANARAK DEVAM ETTİRİLECEK"

Mevcut başkanın ardından kürsüye gelen aday Ece Erinalçık Şemen ise konuşmasında, “Meslektaşlarımızın endişeleri endişelerimiz olacak. Meslektaşlarımızla sıkı temasımızı koruyup, dinleyip, fikirlerimizi birleştirerek ve bütün meslektaşlarımızın destek ve iyi niyetiyle zorlu süreci en az hasarla atlatmaya çalışacağız. Toplum ağız – diş sağlığı üzerindeki çalışmalarımız ve eğitimlerimiz pandemi sürecinin bitmesi ile okullarda hız kazanarak devam ettirilecek” dedi.

TARTIŞMA YAŞANDI

Eski oda başkanlarından Muhittin Gül kongrede konuşmak istedi. Divan başkanı Önder Özdenkaya ise Gül’e 10 dakika söz verdi. Gül konuşması sırasında üyeler ve divan başkanı ile tartıştı. Muhittin Gül divan başkanının konuşmasını tamamlaması talebi üzerine, “Buraya polis gelecek, ben bu kürsüden ayrılmıyorum. Benim sözümü kestiniz. Böyle  bir şey olamaz. Siz neyin peşindesiniz” dedi. Divan başkanı Önder Özdenkaya da Gül’e, “Biz sizi provoke etmiyoruz. Genel kurulda sadece sizi mi dinleyeceğiz” şeklinde yanıt verdi.

ŞEMEN’İN YÖNETİMİ

Ece Erinalçık Şemen, Meral Başyiğit, Demet Patoğlu Kantarcı, Hatice Gürkan, Serpil Gezer, Töre Genç, Hamza Turan, Sabri Cora, Hasan Tahsin Altan.

DELEGELER

Hakan Tanta, Zehra Nilgün Özyuva, Töre Genç, Hasan Orakçı, Özgür Sunaoğlu, Hamza Turan, Önder Özdenkaya, Engin Tokmak, Reyhan Karaaslan, Mehmet Kılıç.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.