“Kocaeli’ni Darıca’dan mavi yapmaya başlayacağız”

Darıca 29.03.2021 - 18:13, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Kocaeli’ni Darıca’dan mavi yapmaya başlayacağız”

‘MAVİ’ DARICA’YA DA BU YAKIŞIR
Gebze Hürses Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunarak Kocaeli’nde yükselen vaka sayılarını Darıca’dan düşürmeye başlayacaklarını dile getiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıcalı hemşerilerimizin üst düzey duyarlılığı ile inanıyorum ki Kocaeli’ni Darıca’dan mavi yapmaya başlayacağız. Çünkü ‘Mavi’nin şehri güzel Darıca’mıza da bu yakışır” dedi. Kontrollü normalleşme kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son değerlendirmede, kırmızı renk ile çok yüksek riskli iller arasında bulunan Kocaeli’nde en yüksek vaka sayısı Darıca’da. Darıca Belediyesi, ilçede acil bir şekilde dezenfeksiyon ve sterilize çalışmaları başlattı. ‘Mavi Darıca’ için yoğun mesai harcamaya devam eden Darıca Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasının bulunduğu Pazar günü tüm sosyal tesisleri dezenfekte etti. DARICA BELEDİYESİ UYARILARDA BULUNUYOR Darıca Belediyesi bünyesinde yürütülen dezenfekte çalışmaları, salgının yayılımının önlenmesi bakımından büyük önem taşıyor. Darıca’nın 14 mahallesini kapsayacak şekilde devam eden dezenfeksiyon çalışmalarında, resmi binalar, kütüphaneler, halk sağlığı binaları, spor tesisleri, camiler, eczaneler, okullar, asfalt yollar ve sosyal tesisler dezenfekte ediliyor.  Darıca Belediyesi, vatandaşların en çok kullandığı toplu taşıma araçlarında yolcu sağlığını korumak için periyodik olarak dezenfekte çalışmalarına da devam ediyor. Darıca Belediyesi ayrıca sosyal medya, billboardlar ile de vatandaşların alınan tedbirlere uyması için gerekli bildirimleri yapıyor. DARICA’DA TEYAKKUZ HALİNDEYİZ Gebze Hürses Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunarak Kocaeli ve Darıca’ya deniz mavisinin çok yakışacağını söyleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Salgın nedeni ile tüm dünya olduğu gibi ‘Mavi’ şehrimiz Darıca’da da teyakkuz halindeyiz. Bir yıldır mücadele ettiğimiz salgında tüm tedbirlere uyarak sağlığımızı koruyabiliriz. Ülkemizde şehirlerimiz vaka sayılarına ve artışına göre çeşitli renklere ayrıldı. Kocaeli’miz ne yazık ki kırmızı renkli iller arasında. Darıcalı hemşerilerimizin üst düzey duyarlılığı ile inanıyorum ki Kocaeli’ni Darıca’dan mavi yapmaya başlayacağız. Çünkü ‘Mavi’nin şehri güzel Darıca’mıza da bu yakışır” dedi.
‘MAVİ’ DARICA’YA DA BU YAKIŞIR

Gebze Hürses Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunarak Kocaeli’nde yükselen vaka sayılarını Darıca’dan düşürmeye başlayacaklarını dile getiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıcalı hemşerilerimizin üst düzey duyarlılığı ile inanıyorum ki Kocaeli’ni Darıca’dan mavi yapmaya başlayacağız. Çünkü ‘Mavi’nin şehri güzel Darıca’mıza da bu yakışır” dedi.

Kontrollü normalleşme kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son değerlendirmede, kırmızı renk ile çok yüksek riskli iller arasında bulunan Kocaeli’nde en yüksek vaka sayısı Darıca’da. Darıca Belediyesi, ilçede acil bir şekilde dezenfeksiyon ve sterilize çalışmaları başlattı. ‘Mavi Darıca’ için yoğun mesai harcamaya devam eden Darıca Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasının bulunduğu Pazar günü tüm sosyal tesisleri dezenfekte etti.

DARICA BELEDİYESİ UYARILARDA BULUNUYOR

Darıca Belediyesi bünyesinde yürütülen dezenfekte çalışmaları, salgının yayılımının önlenmesi bakımından büyük önem taşıyor. Darıca’nın 14 mahallesini kapsayacak şekilde devam eden dezenfeksiyon çalışmalarında, resmi binalar, kütüphaneler, halk sağlığı binaları, spor tesisleri, camiler, eczaneler, okullar, asfalt yollar ve sosyal tesisler dezenfekte ediliyor.  Darıca Belediyesi, vatandaşların en çok kullandığı toplu taşıma araçlarında yolcu sağlığını korumak için periyodik olarak dezenfekte çalışmalarına da devam ediyor. Darıca Belediyesi ayrıca sosyal medya, billboardlar ile de vatandaşların alınan tedbirlere uyması için gerekli bildirimleri yapıyor.

DARICA’DA TEYAKKUZ HALİNDEYİZ

Gebze Hürses Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunarak Kocaeli ve Darıca’ya deniz mavisinin çok yakışacağını söyleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Salgın nedeni ile tüm dünya olduğu gibi ‘Mavi’ şehrimiz Darıca’da da teyakkuz halindeyiz. Bir yıldır mücadele ettiğimiz salgında tüm tedbirlere uyarak sağlığımızı koruyabiliriz. Ülkemizde şehirlerimiz vaka sayılarına ve artışına göre çeşitli renklere ayrıldı. Kocaeli’miz ne yazık ki kırmızı renkli iller arasında. Darıcalı hemşerilerimizin üst düzey duyarlılığı ile inanıyorum ki Kocaeli’ni Darıca’dan mavi yapmaya başlayacağız. Çünkü ‘Mavi’nin şehri güzel Darıca’mıza da bu yakışır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.