KOCAELİ’DE O MÜCADELEDE HIZ KESİLMİYOR!

ASAYİŞ 24.08.2020 - 13:14, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KOCAELİ’DE O MÜCADELEDE HIZ KESİLMİYOR!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, uyuşturucu ile mücadelelerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler uyuşturucu imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında, belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 11 kişi ise tutuklandı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele konusunda uygulamalarını artırarak sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleştirilen uygulamalar neticesinde 43 olayda toplam 71 şahsa adli işlem başlatıldı. Bu şahıslardan 10’u tutuklanırken 1’i adli kontrol şartıyla olmak üzere 57 şahıs serbest kaldı, 3 şahıs ise adliyeye sevk edilecek. Geçtiğimiz hafta Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyon ve uygulamalar neticesinde; 188 gr esrar, 600 gr sentetik kannabinoid (bonzai), 147 gr metamfetamin, 177 adet ecstasy, 1 adet captagon, 2 adet sentetik ecza, 25 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirildi. Ayrıca bu operasyonlarda; 1 adet tabanca, 6 adet hassas terazi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 220 TL para ele geçirildi. EKİPLER YAKALARINI BIRAKMIYOR İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri de geçtiğimiz hafta il genelinde yapmış olduğu uygulamalar neticesinde; 5 olayda toplam 5 şahıs hakkında adli işlem başlatılırken 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 4 şahıs ise serbest bırakıldı. Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde; 224 kök kenevir bitkisi, 204 gr esrar uyuşturucu maddeleri ele geçirildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, uyuşturucu ile mücadelelerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler uyuşturucu imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında, belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 11 kişi ise tutuklandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele konusunda uygulamalarını artırarak sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleştirilen uygulamalar neticesinde 43 olayda toplam 71 şahsa adli işlem başlatıldı. Bu şahıslardan 10’u tutuklanırken 1’i adli kontrol şartıyla olmak üzere 57 şahıs serbest kaldı, 3 şahıs ise adliyeye sevk edilecek. Geçtiğimiz hafta Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyon ve uygulamalar neticesinde; 188 gr esrar, 600 gr sentetik kannabinoid (bonzai), 147 gr metamfetamin, 177 adet ecstasy, 1 adet captagon, 2 adet sentetik ecza, 25 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirildi. Ayrıca bu operasyonlarda; 1 adet tabanca, 6 adet hassas terazi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 220 TL para ele geçirildi.

EKİPLER YAKALARINI BIRAKMIYOR

İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri de geçtiğimiz hafta il genelinde yapmış olduğu uygulamalar neticesinde; 5 olayda toplam 5 şahıs hakkında adli işlem başlatılırken 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 4 şahıs ise serbest bırakıldı. Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde; 224 kök kenevir bitkisi, 204 gr esrar uyuşturucu maddeleri ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.