KOCAELİ’DE MASKE TAKMAYANLAR ARTIŞTA!

ASAYİŞ 07.09.2020 - 12:14, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KOCAELİ’DE MASKE TAKMAYANLAR ARTIŞTA!

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, günlük olarak yapılan denetimler aralıksız devam ederken, denetimlerde karantina ihlali yapanların sayısında bir düşüş gözlendi. Öte yandan maske takmadan dolaşanların sayısında artış yaşandı. Koronavirüs salgını ile mücadele aralıksız olarak davam ediyor. Salgının yayılmasını engellemek amacıyla alınan tedbirler kapsamında, her gün denetim yapılıyor. Pazar günü gerçekleştirilen denetimlerde bin 123 iş yeri kontrol edildi. 17 bin 468 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan denetimlerde bugüne kadar genelde 30 ve 40’lı rakamlarda seyreden karantina ihlali yapan şahıs sayısı ilk defa 12’ye kadar düştü. Ancak maske takmayan veya kuralına göre kullanmayan kişilerin sayısı 97 oldu. Ayrıca sosyal mesafe kuralına uymayan 13 kişiye idari ceza uygulandı. Denetlemede, koronavirüs tedbirlerine uymayan toplam 122 kişiye idari para cezası uygulandı. Ayrıca yapılan kimlik kontrollerinde çeşitli suçlardan aranan 34 kişi yakalandı.

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, günlük olarak yapılan denetimler aralıksız devam ederken, denetimlerde karantina ihlali yapanların sayısında bir düşüş gözlendi. Öte yandan maske takmadan dolaşanların sayısında artış yaşandı.

Koronavirüs salgını ile mücadele aralıksız olarak davam ediyor. Salgının yayılmasını engellemek amacıyla alınan tedbirler kapsamında, her gün denetim yapılıyor. Pazar günü gerçekleştirilen denetimlerde bin 123 iş yeri kontrol edildi. 17 bin 468 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan denetimlerde bugüne kadar genelde 30 ve 40’lı rakamlarda seyreden karantina ihlali yapan şahıs sayısı ilk defa 12’ye kadar düştü. Ancak maske takmayan veya kuralına göre kullanmayan kişilerin sayısı 97 oldu. Ayrıca sosyal mesafe kuralına uymayan 13 kişiye idari ceza uygulandı. Denetlemede, koronavirüs tedbirlerine uymayan toplam 122 kişiye idari para cezası uygulandı. Ayrıca yapılan kimlik kontrollerinde çeşitli suçlardan aranan 34 kişi yakalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.