KOCAELİ’DE KURAL İHLALLERİ SÜRÜYOR!

ASAYİŞ 20.10.2020 - 10:53, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KOCAELİ’DE KURAL İHLALLERİ SÜRÜYOR!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü korona virüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere yönelik denetim ve kontroller gerçekleştirdi. Dün yapılan denetimlerde toplam 244 kişiye idari para cezası uygulanırken, çeşitli suçlardan aranan 74 kişi yakalandı. Koronavirüs ile mücadele kapsamında, alınan tedbirlere istinaden gerçekleştirilen denetimler, aralıksız olarak devam ediyor. Yapılan denetimlerde bin 963 iş yeri denetlenirken, 23 bin 176 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Gerçekleştirilen denetimlerde karantina ihlali yapan 11,maske takma kuralını ihlal eden 193 kişi ve bir işyerine, sosyal mesafe kuralına uymayan 26 kişi ve 6 işyeri ile koronavirüs tedbirlerine uymayan 7 işyerine olmak üzere, toplam 244 idari para cezası kesildi. Ayrıca yapılan kimlik kontrollerinde çeşitli suçlardan aranan 74 kişi yakalandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü korona virüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere yönelik denetim ve kontroller gerçekleştirdi. Dün yapılan denetimlerde toplam 244 kişiye idari para cezası uygulanırken, çeşitli suçlardan aranan 74 kişi yakalandı.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında, alınan tedbirlere istinaden gerçekleştirilen denetimler, aralıksız olarak devam ediyor. Yapılan denetimlerde bin 963 iş yeri denetlenirken, 23 bin 176 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Gerçekleştirilen denetimlerde karantina ihlali yapan 11,maske takma kuralını ihlal eden 193 kişi ve bir işyerine, sosyal mesafe kuralına uymayan 26 kişi ve 6 işyeri ile koronavirüs tedbirlerine uymayan 7 işyerine olmak üzere, toplam 244 idari para cezası kesildi. Ayrıca yapılan kimlik kontrollerinde çeşitli suçlardan aranan 74 kişi yakalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.