KOCAELİ’DE FİLYASYON EKİBİNDE İMAMLAR BİLE ÇALIŞMAYA BAŞLADI

KOCAELİ 17.11.2020 - 10:19, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KOCAELİ’DE FİLYASYON EKİBİNDE İMAMLAR BİLE ÇALIŞMAYA BAŞLADI

ARTIK YETERLİ GELMİYOR
Kocaeli’de filyasyon çalışmalarında sağlık personeli yeterli gelmeyince imamlara bile görev verildi. Kocaeli’de hasta ve vaka sayıları her geçen artmaya devam ediyor. Doğu Marmara bölgesinde vaka sayısı günlük 500 sayılarına yaklaşırken Kocaeli Valisi Seddar Yavuz önemli uyarılarda bulundu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yavuz, “Sevgili Kocaelili kardeşlerim, salgının yayılma hızını azaltmak için her gün binlerce denetim yapıyor ve kurallara uymayanlara cezai işlem yapıyoruz. Biz en büyük ve en etkili denetimin sizlerin ‘vicdanı’ olduğuna inanıyoruz. Yasak ve kısıtlama istemiyorsak kurallara uyalım!” diye belirtti.   HASTANELER DOLDU Artan vaka sayıları ile birlikte hastanelerde doluluk oranlarının da arttığını ifade eden Yavuz, “Hastanelerde doluluk oranlarımız artıyor. Kış mevsiminin etkileri ile birlikte daha çok artacağını değerlendiriyoruz. Sadece maske kullanıp mesafeye ve hijyene dikkat etseniz inanın sorunu büyük ölçüde çözeceğiz. Sağlık çalışanlarımız yoruldu. Sokakta denetim yapan polisinden jandarmasına, zabıtasından vakıf çalışanlarına, görünmeyen kahramanlarımız valilik ve kaymakamlık çalışanlarına kadar herkes yoruldu. İmamlarımız filyasyonda çalışıyor. Lütfen yardımcı olun” dedi.
ARTIK YETERLİ GELMİYOR

Kocaeli’de filyasyon çalışmalarında sağlık personeli yeterli gelmeyince imamlara bile görev verildi. Kocaeli’de hasta ve vaka sayıları her geçen artmaya devam ediyor. Doğu Marmara bölgesinde vaka sayısı günlük 500 sayılarına yaklaşırken Kocaeli Valisi Seddar Yavuz önemli uyarılarda bulundu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yavuz, “Sevgili Kocaelili kardeşlerim, salgının yayılma hızını azaltmak için her gün binlerce denetim yapıyor ve kurallara uymayanlara cezai işlem yapıyoruz. Biz en büyük ve en etkili denetimin sizlerin ‘vicdanı’ olduğuna inanıyoruz. Yasak ve kısıtlama istemiyorsak kurallara uyalım!” diye belirtti.  

HASTANELER DOLDU

Artan vaka sayıları ile birlikte hastanelerde doluluk oranlarının da arttığını ifade eden Yavuz, “Hastanelerde doluluk oranlarımız artıyor. Kış mevsiminin etkileri ile birlikte daha çok artacağını değerlendiriyoruz. Sadece maske kullanıp mesafeye ve hijyene dikkat etseniz inanın sorunu büyük ölçüde çözeceğiz. Sağlık çalışanlarımız yoruldu. Sokakta denetim yapan polisinden jandarmasına, zabıtasından vakıf çalışanlarına, görünmeyen kahramanlarımız valilik ve kaymakamlık çalışanlarına kadar herkes yoruldu. İmamlarımız filyasyonda çalışıyor. Lütfen yardımcı olun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.