KOCAELİ’DE 335 KİŞİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI İHLAL ETTİ!

ASAYİŞ 02.01.2021 - 12:31, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KOCAELİ’DE 335 KİŞİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI İHLAL ETTİ!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, alınan tedbir kararlarının uygulanması ile ilgili denetimlere kararlılıkla devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli’nde yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle 422 kişiye ceza kesildi. Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden günlük olarak yapılan denetimler devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli genelinde Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden yapılan denetim ve kontrollerde 659 iş yeri denetlenirken 12 bin 816 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan denetimlerde; karantina ihlali yapan 2 kişiye, maske takma kuralına uyulmadığı için 41 kişiye, koronavirüs tedbirlerine uymayan 4 iş yerine, yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 13 kişiye, sokağa çıkma yasağını ihlal eden 335 kişiye, izin verilen saatler dışında faaliyet yürüten 3 iş yerine, sosyal mesafe kuralına uymayan 23 kişiye ve 1 iş yerine olmak üzere toplam 422 kişiye adet idari para cezası kesildi Öte yandan yapılan idari işlemler haricinde çeşitli suçlardan aranan 62 kişi yakalanarak gözaltına alındı. OTOBÜSLERE DENETİMLER EKSİK EDİLMİYOR Ayrıca Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan Trafik tedbirlerine istinaden yapılan denetimlerde; Yolcu taşımacılığı yapan Belediye/Halk otobüsleri ve minibüsler olmak üzere 877 araç ve sürücüsü, Terminalde yolcu taşımacılığı yapan 50 araç ve sürücüsü olmak üzere toplam 927 araç kontrol edildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, alınan tedbir kararlarının uygulanması ile ilgili denetimlere kararlılıkla devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli’nde yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle 422 kişiye ceza kesildi.

Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden günlük olarak yapılan denetimler devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli genelinde Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden yapılan denetim ve kontrollerde 659 iş yeri denetlenirken 12 bin 816 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan denetimlerde; karantina ihlali yapan 2 kişiye, maske takma kuralına uyulmadığı için 41 kişiye, koronavirüs tedbirlerine uymayan 4 iş yerine, yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 13 kişiye, sokağa çıkma yasağını ihlal eden 335 kişiye, izin verilen saatler dışında faaliyet yürüten 3 iş yerine, sosyal mesafe kuralına uymayan 23 kişiye ve 1 iş yerine olmak üzere toplam 422 kişiye adet idari para cezası kesildi Öte yandan yapılan idari işlemler haricinde çeşitli suçlardan aranan 62 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

OTOBÜSLERE DENETİMLER EKSİK EDİLMİYOR

Ayrıca Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan Trafik tedbirlerine istinaden yapılan denetimlerde; Yolcu taşımacılığı yapan Belediye/Halk otobüsleri ve minibüsler olmak üzere 877 araç ve sürücüsü, Terminalde yolcu taşımacılığı yapan 50 araç ve sürücüsü olmak üzere toplam 927 araç kontrol edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.