KOBİ'LERE YENİ KREDİ DESTEĞİ!

EKONOMİ 10.12.2020 - 09:51, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KOBİ'LERE YENİ KREDİ DESTEĞİ!

HANGİ BANKALAR KREDİ VERİYOR? İŞTE DETAYLAR...
Milyonlarca kişiye yeni kredi müjdesi geldi. Kredi Garanti Fonu'nun KOBİ'lere yönelik hazırladığı kredi destek paketi, firmalara büyük kolaylık sağlayacak. Program kapsamında yüzde 80 KGF kefaletiyle KOBİ'lere 1 milyon 125 bin liraya kadar kredi imkanı sunulurken, başvurular da başladı. Peki hangi bankalar kredi veriyor? İşte son dakika kredi haberinin detayları... Kredi Garanti Fonu'nun (KGF), KOBİ'lere yönelik hazırladığı kredi destek paketi, firmaların elini rahatlatacak. Program kapsamında yüzde 80 KGF kefaletiyle KOBİ'lere 1 milyon 125 bin liraya kadar kredi imkanı sunulurken, başvurular da başladı. Krediler, 1 yıl ödemesiz, 60 aya kadar vadeyle kullanılacak. İşte o bankalar: "Akbank, Alternatifbank, DenizBank, Garanti BBVA, Halkbank, ING Bank, İş Bankası, QNB Finansbank, Şekerbank, TEB, Yapı Kredi, VakıfBank, Vakıf Katılım, Ziraat, Ziraat Katılım." Öte yandan kısıtlamalarda kapanan işyerleri için hibe desteği, düşük faizli kredi, borçların ötelenmesi ve fatura çıkarılmaması gibi tedbirler de gündemde. KAYNAK: TAKVİM GAZETESİ
HANGİ BANKALAR KREDİ VERİYOR? İŞTE DETAYLAR...

Milyonlarca kişiye yeni kredi müjdesi geldi. Kredi Garanti Fonu'nun KOBİ'lere yönelik hazırladığı kredi destek paketi, firmalara büyük kolaylık sağlayacak. Program kapsamında yüzde 80 KGF kefaletiyle KOBİ'lere 1 milyon 125 bin liraya kadar kredi imkanı sunulurken, başvurular da başladı. Peki hangi bankalar kredi veriyor? İşte son dakika kredi haberinin detayları...

Kredi Garanti Fonu'nun (KGF), KOBİ'lere yönelik hazırladığı kredi destek paketi, firmaların elini rahatlatacak. Program kapsamında yüzde 80 KGF kefaletiyle KOBİ'lere 1 milyon 125 bin liraya kadar kredi imkanı sunulurken, başvurular da başladı. Krediler, 1 yıl ödemesiz, 60 aya kadar vadeyle kullanılacak.

İşte o bankalar: "Akbank, Alternatifbank, DenizBank, Garanti BBVA, Halkbank, ING Bank, İş Bankası, QNB Finansbank, Şekerbank, TEB, Yapı Kredi, VakıfBank, Vakıf Katılım, Ziraat, Ziraat Katılım."

Öte yandan kısıtlamalarda kapanan işyerleri için hibe desteği, düşük faizli kredi, borçların ötelenmesi ve fatura çıkarılmaması gibi tedbirler de gündemde.

KAYNAK: TAKVİM GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.