Kızılay Dilovası’ndan sokak hayvanlarına destek!

Dilovası 09.12.2020 - 10:30, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Kızılay Dilovası’ndan sokak hayvanlarına destek!

Kızılay Dilovası Şubesi, soğuyan havalarda yiyecek bulmakta zorluk çeken hayvanlar için mama dağıttı. Kızılay Dilovası Şubesi örnek çalışmalara imza atarak toplumdan tam not almaya devam ediyor. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokak hayvanlarını düzenli olarak besleyen ve bu çalışmayla topluma örnek olan Kızılay Dilovası Şubesi Yetkilileri, “Havanın 10 derecenin altına düşmesiyle, sokaktaki hayvanlar için yılın en zor dönemi başladı. Vücut ısılarını korumak ve yemek bulmak için her zamankinden fazla enerji harcaması gereken hayvanlar, aynı zamanda kendilerine kötü davranan insanlarla da mücadele etmek zorunda. Bu yüzden bizde Kızılay Dilovası olarak kış günlerinde onlara deva olmak ve el uzatmak için çabalıyoruz. Dilovalı vatandaşlarımızdan da bu anlamda bizlere gönüllü olarak katılmasını ve destek olmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kızılay Dilovası Şubesi, soğuyan havalarda yiyecek bulmakta zorluk çeken hayvanlar için mama dağıttı.

Kızılay Dilovası Şubesi örnek çalışmalara imza atarak toplumdan tam not almaya devam ediyor. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokak hayvanlarını düzenli olarak besleyen ve bu çalışmayla topluma örnek olan Kızılay Dilovası Şubesi Yetkilileri, “Havanın 10 derecenin altına düşmesiyle, sokaktaki hayvanlar için yılın en zor dönemi başladı. Vücut ısılarını korumak ve yemek bulmak için her zamankinden fazla enerji harcaması gereken hayvanlar, aynı zamanda kendilerine kötü davranan insanlarla da mücadele etmek zorunda. Bu yüzden bizde Kızılay Dilovası olarak kış günlerinde onlara deva olmak ve el uzatmak için çabalıyoruz. Dilovalı vatandaşlarımızdan da bu anlamda bizlere gönüllü olarak katılmasını ve destek olmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.