“KİRA YARDIMINI BUGÜN BAŞLATIYORUZ”

GÜNDEM 07.11.2020 - 11:53, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“KİRA YARDIMINI BUGÜN BAŞLATIYORUZ”

BAKAN KURUM'DAN İZMİR DEPREMİ SONRASI ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum deprem sonrası açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "857 okulda hasar tespit çalışması yapıldı. 5 okulumuz ağır, 18 okul da orta hasarlı olarak tespit edildi. Bu okullardaki taşınma süreci başlayacaktır. Dolayısıyla velilerimiz ve vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Hasarlı binalarda eğitim olmayacaktır. Bu okullardaki öğrenciler mahalledeki en yakın okula transfer edilecek" dedi KİRA YARDIMLARI BUGÜN BAŞLIYOR Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum deprem sonrası İzmir'de açıklamalarda bulundu. "Çalışmalarımızı tamamladık. Bugün itibariyle 61 bin 735 binada 348 bin bağımsız bölümde hasar tespit çalışması tamamlandı. Ağır hasarlı ve yıkılacak olan toplam 309'dur. 3152 az hasarlı binamız var. 372 orta hasarlı binamız var. İzmir'de okullarımız bir hafta daha ara verildi. Bu süreçte okullardaki hasar tespit çalışmaları da devam ediyor. 857 okulda hasar tespit çalışması yapıldı. 5 okulumuz ağır, 18 okul da orta hasarlı olarak tespit edildi. Bu okullardaki taşınma süreci başlayacaktır. Dolayısıyla velilerimiz ve vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Hasarlı binalarda eğitim olmayacaktır. Bu okullardaki öğrenciler mahalledeki en yakın okula transfer edilecek. 5 bin civarında orta hasarlı bina var. Ev sahiplerine 5 bin lira, kiracılarımıza 2 bin 500 lira taşınma ve kira yardımını bugün başlatıyoruz. Çadırlarımızda şu anda 6 bin 408 vatandaşımız kalıyor."
BAKAN KURUM'DAN İZMİR DEPREMİ SONRASI ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum deprem sonrası açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "857 okulda hasar tespit çalışması yapıldı. 5 okulumuz ağır, 18 okul da orta hasarlı olarak tespit edildi. Bu okullardaki taşınma süreci başlayacaktır. Dolayısıyla velilerimiz ve vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Hasarlı binalarda eğitim olmayacaktır. Bu okullardaki öğrenciler mahalledeki en yakın okula transfer edilecek" dedi

KİRA YARDIMLARI BUGÜN BAŞLIYOR

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum deprem sonrası İzmir'de açıklamalarda bulundu. "Çalışmalarımızı tamamladık. Bugün itibariyle 61 bin 735 binada 348 bin bağımsız bölümde hasar tespit çalışması tamamlandı. Ağır hasarlı ve yıkılacak olan toplam 309'dur. 3152 az hasarlı binamız var. 372 orta hasarlı binamız var. İzmir'de okullarımız bir hafta daha ara verildi. Bu süreçte okullardaki hasar tespit çalışmaları da devam ediyor. 857 okulda hasar tespit çalışması yapıldı. 5 okulumuz ağır, 18 okul da orta hasarlı olarak tespit edildi. Bu okullardaki taşınma süreci başlayacaktır. Dolayısıyla velilerimiz ve vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Hasarlı binalarda eğitim olmayacaktır. Bu okullardaki öğrenciler mahalledeki en yakın okula transfer edilecek. 5 bin civarında orta hasarlı bina var. Ev sahiplerine 5 bin lira, kiracılarımıza 2 bin 500 lira taşınma ve kira yardımını bugün başlatıyoruz. Çadırlarımızda şu anda 6 bin 408 vatandaşımız kalıyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.