Kendi elleriyle hazırladıkları paketleri Aydın’a gönderdiler

GEBZE 15.04.2021 - 14:23, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Kendi elleriyle hazırladıkları paketleri Aydın’a gönderdiler

Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu öğrencileri ‘Kardeşim de Tatsın’ isimli proje kapsamında kendi elleri ile hazırladıkları pişmaniye paketlerini Aydınlı öğrencilere gönderdi. Geçtiğimiz yıl Aydın Sultanhisar Kabaca- Kavaklı İlkokulu öğrencileri ‘Kardeşim de Tatsın’ isimli proje kapsamında kendi elleri ile topladıkları Portakal, incir ve cevizleri hediye olarak Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu öğrencilerine göndermişti. Bu yıl Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu öğretmeni Sezer Ortadağ’ın öğrencileri kendi elleri ile hazırladıkları pişmaniye paketlerini Aydınlı öğrencilere gönderdi. MESAFELER PAYLAŞMAYA ENGEL DEĞİL ‘Paylaşmanın mutluluğu’ başlığı ile projeyi anlatan Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu öğretmeni Sezer Ortadağ, “Geçtiğimiz yıl Aydın Sultanhisar’daki Kabaca- Kavaklı İlkokulu'ndan Ahmet Tokkaya Öğretmenim ve onun değerli öğrencileri ‘Kardeşim de Tatsın’ isimli projeleri kapsamında öğrencilerimize kendi elleriyle topladıkları portakal, incir ve cevizleri hediye olarak göndermişlerdi. Minik Notalar olarak bizler de bu harika proje kapsamında kendileri için bölgemizin eşsiz lezzetlerinden olan pişmaniyeler hazırladık ve kendilerine yolladık. Her bir paketin üzerine çocuklarımız kendi duygu ve düşüncelerini anlatan notlar yazıp iliştirdiler.  Çocuklarımızın birbiriyle kurdukları gönül köprüsünün inşasını canlı olarak izlemek büyük bir mutluluk kaynağı oldu bizler için. Bugün de Hayat Bilgisi dersimize online olarak konuk oldular. Çocuklarımız karşılıklı olarak sohbet edip hep bir ağızdan şarkılar söyleyerek unutulmaz bir derse imza attılar. Tüm çocuklarımıza gönülden teşekkürlerimizle. Mesafeler paylaşmaya engel değildir” dedi.

Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu öğrencileri ‘Kardeşim de Tatsın’ isimli proje kapsamında kendi elleri ile hazırladıkları pişmaniye paketlerini Aydınlı öğrencilere gönderdi.

Geçtiğimiz yıl Aydın Sultanhisar Kabaca- Kavaklı İlkokulu öğrencileri ‘Kardeşim de Tatsın’ isimli proje kapsamında kendi elleri ile topladıkları Portakal, incir ve cevizleri hediye olarak Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu öğrencilerine göndermişti. Bu yıl Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu öğretmeni Sezer Ortadağ’ın öğrencileri kendi elleri ile hazırladıkları pişmaniye paketlerini Aydınlı öğrencilere gönderdi.

MESAFELER PAYLAŞMAYA ENGEL DEĞİL

‘Paylaşmanın mutluluğu’ başlığı ile projeyi anlatan Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu öğretmeni Sezer Ortadağ, “Geçtiğimiz yıl Aydın Sultanhisar’daki Kabaca- Kavaklı İlkokulu'ndan Ahmet Tokkaya Öğretmenim ve onun değerli öğrencileri ‘Kardeşim de Tatsın’ isimli projeleri kapsamında öğrencilerimize kendi elleriyle topladıkları portakal, incir ve cevizleri hediye olarak göndermişlerdi. Minik Notalar olarak bizler de bu harika proje kapsamında kendileri için bölgemizin eşsiz lezzetlerinden olan pişmaniyeler hazırladık ve kendilerine yolladık. Her bir paketin üzerine çocuklarımız kendi duygu ve düşüncelerini anlatan notlar yazıp iliştirdiler.  Çocuklarımızın birbiriyle kurdukları gönül köprüsünün inşasını canlı olarak izlemek büyük bir mutluluk kaynağı oldu bizler için. Bugün de Hayat Bilgisi dersimize online olarak konuk oldular. Çocuklarımız karşılıklı olarak sohbet edip hep bir ağızdan şarkılar söyleyerek unutulmaz bir derse imza attılar. Tüm çocuklarımıza gönülden teşekkürlerimizle. Mesafeler paylaşmaya engel değildir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.