KEDFE’DEN KADEF’E ZİYARET!

Dilovası 13.02.2021 - 17:10, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KEDFE’DEN KADEF’E ZİYARET!

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun, Dilovası Erzurumlular Dernek Başkanı Cebrahil Temiz ve Dilovası Horosanlılar Dernek Başkanı Ramazan Durmaz ile birlikte Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu (KADEF) Başkanı Ömer Yıldırım’ı ziyaret etti. Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu (KADEF) Başkanı Ömer Yıldırım,  KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve heyetini Federasyon Merkezi’nde ağırladı. İki başarılı başkan geçmişte Dilovası’nın ilçe olma sürecinde çeşitli platformlarda ortak görev almanın samimiyeti ile ziyareti içtenlikle geçirdi. Ziyarette KADEF’in yeni yapılan Federasyon Merkezi de gezildi. “DURSUN’UN TECRÜBELERİNDEN HER DAİM İSTİFADE EDECEĞİZ” KADEF Başkanı Yıldırım, “Biz KADEF olarak Kocaeli halkına ve Ağrılı hemşerilerimize örnek çalışmalar yaparak Türkiye gündeminde ve Kocaeli’mizde kısa sürede kurumsal bir kimlik kazandırdık. Sivil toplum kuruluşu yöneticiliği yapmak karşılık beklemeden fedakarlık yapmaktır. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım KADEF olarak bu gönüllülük esasını fazlasıyla yaparak Kocaeli’nde hemşerilerini temsil ediyor. Ayrıca Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nun Başkanı sevgili dostum ve abim Tekin Dursun ve yönetimi bugüne kadar Kocaeli’nde çok güzel işler yaptılar. Biz kendilerinin tecrübelerinden her daim istifade edeceğiz” dedi. “AĞRILILAR BU FEDARASYONA SAHİP ÇIKMALI” Ziyarette konuşan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, “Ağrı ilinin Erzurum ili ile komşu il olması hasebiyle komşunun komşu üzerindeki hakkını gözeterek değerli kardeşim Ömer Yıldırım ve yönetim kurulunu ziyaret edip yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında istişare ettik. Yıldırım’ı en iyi ben tanırım. Başarılı, üretken, aktif, hırslı ve bir o kadar yılmadan mücadeleci bir yapısı olan kardeşimdir. Burada Ağrılı hemşerilerimize düşen görev KADEF’e ve yönetim kurulu arkadaşlarına omuz vererek bu çiçeği burnundaki federasyonlarına sahip çıkmaktır’ dedi. KARŞILIKLI HEDİYE TAKDİMİ GERÇEKLEŞTİ Ziyarette KADEF Başkanı Ömer Yıldırım, KEDFE Başkanı Tekin Dursun’a ve Dilovası Erzurumlular Derneği Başkanı Cebrahil Temiz, Dilovası Horosanlılar Derneği Başkanı Ramazan Durmaz’a işlemeli vazolardan hediyelerini takdim etti. Kocaeli Erzurumlular Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ise Yıldırım’a hayırlı old-sun çiçeği taktim etti. İki komşu İl Federasyonu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek karşılıklı fikir alış verişleri yapacaklarına dair sözleşti.

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun, Dilovası Erzurumlular Dernek Başkanı Cebrahil Temiz ve Dilovası Horosanlılar Dernek Başkanı Ramazan Durmaz ile birlikte Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu (KADEF) Başkanı Ömer Yıldırım’ı ziyaret etti.

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu (KADEF) Başkanı Ömer Yıldırım,  KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve heyetini Federasyon Merkezi’nde ağırladı. İki başarılı başkan geçmişte Dilovası’nın ilçe olma sürecinde çeşitli platformlarda ortak görev almanın samimiyeti ile ziyareti içtenlikle geçirdi. Ziyarette KADEF’in yeni yapılan Federasyon Merkezi de gezildi.

“DURSUN’UN TECRÜBELERİNDEN HER DAİM İSTİFADE EDECEĞİZ”

KADEF Başkanı Yıldırım, “Biz KADEF olarak Kocaeli halkına ve Ağrılı hemşerilerimize örnek çalışmalar yaparak Türkiye gündeminde ve Kocaeli’mizde kısa sürede kurumsal bir kimlik kazandırdık. Sivil toplum kuruluşu yöneticiliği yapmak karşılık beklemeden fedakarlık yapmaktır. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım KADEF olarak bu gönüllülük esasını fazlasıyla yaparak Kocaeli’nde hemşerilerini temsil ediyor. Ayrıca Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nun Başkanı sevgili dostum ve abim Tekin Dursun ve yönetimi bugüne kadar Kocaeli’nde çok güzel işler yaptılar. Biz kendilerinin tecrübelerinden her daim istifade edeceğiz” dedi.

“AĞRILILAR BU FEDARASYONA SAHİP ÇIKMALI”

Ziyarette konuşan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, “Ağrı ilinin Erzurum ili ile komşu il olması hasebiyle komşunun komşu üzerindeki hakkını gözeterek değerli kardeşim Ömer Yıldırım ve yönetim kurulunu ziyaret edip yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında istişare ettik. Yıldırım’ı en iyi ben tanırım. Başarılı, üretken, aktif, hırslı ve bir o kadar yılmadan mücadeleci bir yapısı olan kardeşimdir. Burada Ağrılı hemşerilerimize düşen görev KADEF’e ve yönetim kurulu arkadaşlarına omuz vererek bu çiçeği burnundaki federasyonlarına sahip çıkmaktır’ dedi.

KARŞILIKLI HEDİYE TAKDİMİ GERÇEKLEŞTİ

Ziyarette KADEF Başkanı Ömer Yıldırım, KEDFE Başkanı Tekin Dursun’a ve Dilovası Erzurumlular Derneği Başkanı Cebrahil Temiz, Dilovası Horosanlılar Derneği Başkanı Ramazan Durmaz’a işlemeli vazolardan hediyelerini takdim etti. Kocaeli Erzurumlular Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ise Yıldırım’a hayırlı old-sun çiçeği taktim etti. İki komşu İl Federasyonu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek karşılıklı fikir alış verişleri yapacaklarına dair sözleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.