KAYMAKAM KARA YASAKLARDAN KURTULMAK İÇİN UYARDI

Darıca 07.03.2021 - 11:16, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KAYMAKAM KARA YASAKLARDAN KURTULMAK İÇİN UYARDI

Kademeli normalleşme sonrası Darıca Kaymakamı Yüksel Kara yasaklardan kurtulmak için daha tedbirli davranıp mavi gruptaki düşük riskli iller arasına Kocaeli’nin girmesi için vatandaşlarına uyarıda bulundu.
Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan son kararlar oluşturulan risk haritasına göre Kocaeli yüksek riskli olan turuncu renkteydi. Ancak birkaç gün içinde çok riskli iller grubuna girerek kırmızıya boyanan Kocaeli için Darıca Kaymakamı Yüksel Kara uyarıda bulundu. Kaymakam Kara uyarısında, “Risk haritasının ilk açıklandığı gün Kocaeli turuncu kategorideydi. Ancak birkaç gün içinde kırmızıya döndük yani şu an çok riskli iller arasındayız. Bizim hedefimiz ilimizin mavi kategoride yer alması. Mavi kategoriye girmek için esnaflarımızı bu konuda paydaş olarak görüyoruz. Mavi kategoriye ulaştığımız an bu sıkıntıların biteceğini esnafımıza anlatıyoruz. Umarım bu konuda başarılı oluruz” ifadelerine yer verdi. İŞBİRLİĞİNE DAVET EDİYORUM Açıklamasının devamında tüm hemşerilerini koronavirüs kurallarına karşı işbirliği içinde olmaya davet eden Kaymakam Kara, “Düşük riskli iller yani Mavi grupta yer alıp yasaklardan kurtulmak için; maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalıyız. Aşılama sırası gelen vatandaşlarımızın büyük bir özveri ile aşılarını olmaya davet ediyorum. Yasaklardan etkilenmemek ve hastalıktan kurtulmak bizim elimizde. Tüm hemşerilerimizi koronavirüs kurallarına karşı işbirliğine davet ediyorum” dedi.
Kademeli normalleşme sonrası Darıca Kaymakamı Yüksel Kara yasaklardan kurtulmak için daha tedbirli davranıp mavi gruptaki düşük riskli iller arasına Kocaeli’nin girmesi için vatandaşlarına uyarıda bulundu.

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan son kararlar oluşturulan risk haritasına göre Kocaeli yüksek riskli olan turuncu renkteydi. Ancak birkaç gün içinde çok riskli iller grubuna girerek kırmızıya boyanan Kocaeli için Darıca Kaymakamı Yüksel Kara uyarıda bulundu. Kaymakam Kara uyarısında, “Risk haritasının ilk açıklandığı gün Kocaeli turuncu kategorideydi. Ancak birkaç gün içinde kırmızıya döndük yani şu an çok riskli iller arasındayız. Bizim hedefimiz ilimizin mavi kategoride yer alması. Mavi kategoriye girmek için esnaflarımızı bu konuda paydaş olarak görüyoruz. Mavi kategoriye ulaştığımız an bu sıkıntıların biteceğini esnafımıza anlatıyoruz. Umarım bu konuda başarılı oluruz” ifadelerine yer verdi.

İŞBİRLİĞİNE DAVET EDİYORUM

Açıklamasının devamında tüm hemşerilerini koronavirüs kurallarına karşı işbirliği içinde olmaya davet eden Kaymakam Kara, “Düşük riskli iller yani Mavi grupta yer alıp yasaklardan kurtulmak için; maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalıyız. Aşılama sırası gelen vatandaşlarımızın büyük bir özveri ile aşılarını olmaya davet ediyorum. Yasaklardan etkilenmemek ve hastalıktan kurtulmak bizim elimizde. Tüm hemşerilerimizi koronavirüs kurallarına karşı işbirliğine davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.