KAYMAKAM KARA OKULLARI İNCELEDİ

EĞİTİM 24.09.2020 - 11:38, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KAYMAKAM KARA OKULLARI İNCELEDİ

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasının ardından Darıca Kaymakamı Yüksel Kara okul ziyaretleri gerçekleştirerek alınan önlemleri yerinde inceliyor. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’ya; Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz eşlik etti. Darıca’da birçok okulu ziyaret ederek alınan önlemleri yerinde inceleyen Kaymakam seyreltilmiş eğitim çerçevesinde okula gelen öğrencilerle sohbet edip, sınıf öğretmenlerinden bilgi aldılar. Ziyarette konuşan Kaymakam Kara “Yeni eğitim döneminde okullarımızın salgınla mücadelede verdikleri hassasiyete teşekkür ediyorum. Bu zorlu süreci öğrencilerimizi eğitimde geri bırakmadan atlatmak için gayret içerisindeyiz. Ülkemizin geleceğine yön verecek nesillerin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde bilgiye ulaşmalarını sağlamak bizlerin en büyük amacı olmalıdır” diyerek öğrencilerin daima yanında olacaklarını belirtti. “UNUTMAYALIM Kİ UMUDUMUZ GENÇLİKTİR” Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık “Okulumuzu, öğrencilerimizi bu zorlu süreçte yalnız bırakmayacağız bu amaçla bir ziyaret gerçekleştirdik. Okullara yeni başlayan miniklerimizin bu zorlu süreçten psikolojik olarak etkilenmemesi için çaba sarf etmekteyiz. Onların güzel hayal güçlerine zarar verecek, minik bedenlerini incitecek her türlü kötülükten korumak bizim asli vazifemizdir. Unutmayalım ki umudumuz gençliktir” ifadelerini kullanarak öğrencilere yönelik destek ziyaretlerinin devam edeceğini ve salgın tedbirlerini yerinde incelemeyi sürdüreceklerini belirtti. ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİM HAKKINI KORUYACAĞIZ Uzaktan Eğitim kapsamında açılan EBA sisteminde sorunlar yaşandığını konusunu açıklığa kavuşturan İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz “Geçtiğimiz günlerde öğrencilerimiz EBA’ya erişim sorunu yaşamıştı. Kısa süreli bir sorun meydana geldi. Sayın Bakanımız Ziya Selçuk’un da belirttiği gibi sistem, DDOS olarak adlandırılan Dağıtılmış Hizmet Engelleme saldırılarına maruz kaldı. Ancak bu siber saldırılar çok çabuk bir şekilde önlenerek hizmet vermeye yeniden başlandı. Çocuklarımızın eğitim hakkını tesis etmek ve korumak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu. TEŞEKKÜR EDERİM Ziyaret için teşekkürlerini dile getiren Okul Müdürü Yapıcı “Uzaktan eğitim süreci ve bu sürecin sorunlarının çözümü hakkında bilgilendirici bir sohbet gerçekleştirdik. Salgınla mücadele de biz eğitimcileri ve öğrencilere ziyaretler gerçekleştirdikleri ve yanımızda oldukları için Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi. Öğrencilerin oyunlarını izleyip onlara çeşitli hediyeler veren protokol, mutlu, sağlıklı bir eğitim yılı olmasını temenni ederek ziyareti sonlandırdı.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasının ardından Darıca Kaymakamı Yüksel Kara okul ziyaretleri gerçekleştirerek alınan önlemleri yerinde inceliyor.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’ya; Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz eşlik etti. Darıca’da birçok okulu ziyaret ederek alınan önlemleri yerinde inceleyen Kaymakam seyreltilmiş eğitim çerçevesinde okula gelen öğrencilerle sohbet edip, sınıf öğretmenlerinden bilgi aldılar. Ziyarette konuşan Kaymakam Kara “Yeni eğitim döneminde okullarımızın salgınla mücadelede verdikleri hassasiyete teşekkür ediyorum. Bu zorlu süreci öğrencilerimizi eğitimde geri bırakmadan atlatmak için gayret içerisindeyiz. Ülkemizin geleceğine yön verecek nesillerin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde bilgiye ulaşmalarını sağlamak bizlerin en büyük amacı olmalıdır” diyerek öğrencilerin daima yanında olacaklarını belirtti.

“UNUTMAYALIM Kİ UMUDUMUZ GENÇLİKTİR”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık “Okulumuzu, öğrencilerimizi bu zorlu süreçte yalnız bırakmayacağız bu amaçla bir ziyaret gerçekleştirdik. Okullara yeni başlayan miniklerimizin bu zorlu süreçten psikolojik olarak etkilenmemesi için çaba sarf etmekteyiz. Onların güzel hayal güçlerine zarar verecek, minik bedenlerini incitecek her türlü kötülükten korumak bizim asli vazifemizdir. Unutmayalım ki umudumuz gençliktir” ifadelerini kullanarak öğrencilere yönelik destek ziyaretlerinin devam edeceğini ve salgın tedbirlerini yerinde incelemeyi sürdüreceklerini belirtti.

ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİM HAKKINI KORUYACAĞIZ

Uzaktan Eğitim kapsamında açılan EBA sisteminde sorunlar yaşandığını konusunu açıklığa kavuşturan İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz “Geçtiğimiz günlerde öğrencilerimiz EBA’ya erişim sorunu yaşamıştı. Kısa süreli bir sorun meydana geldi. Sayın Bakanımız Ziya Selçuk’un da belirttiği gibi sistem, DDOS olarak adlandırılan Dağıtılmış Hizmet Engelleme saldırılarına maruz kaldı. Ancak bu siber saldırılar çok çabuk bir şekilde önlenerek hizmet vermeye yeniden başlandı. Çocuklarımızın eğitim hakkını tesis etmek ve korumak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

TEŞEKKÜR EDERİM

Ziyaret için teşekkürlerini dile getiren Okul Müdürü Yapıcı “Uzaktan eğitim süreci ve bu sürecin sorunlarının çözümü hakkında bilgilendirici bir sohbet gerçekleştirdik. Salgınla mücadele de biz eğitimcileri ve öğrencilere ziyaretler gerçekleştirdikleri ve yanımızda oldukları için Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi. Öğrencilerin oyunlarını izleyip onlara çeşitli hediyeler veren protokol, mutlu, sağlıklı bir eğitim yılı olmasını temenni ederek ziyareti sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.