KAYMAKAM KARA ESNAFI DİNLEDİ

Darıca 01.03.2021 - 10:34, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KAYMAKAM KARA ESNAFI DİNLEDİ

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, hafta sonu açık olan esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, hafta sonu sokağa çıkma yasağında açık olan esnafı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Esnaflara hayırlı işler dileyen Kaymakam Kara her zaman esnafın yanında olduklarını dile getirerek, sorunların çözümü için yetkili kurumlara sorunları ileteceğini söyledi. Yüksel Kara, Kazım Karabekir ve Nenehatun Mahallelerinde esnaf ziyaretinin ardından Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal ve azaları ile bir araya geldi. Mahallede devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Kara, yapılacak proje çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, hafta sonu açık olan esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, hafta sonu sokağa çıkma yasağında açık olan esnafı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Esnaflara hayırlı işler dileyen Kaymakam Kara her zaman esnafın yanında olduklarını dile getirerek, sorunların çözümü için yetkili kurumlara sorunları ileteceğini söyledi. Yüksel Kara, Kazım Karabekir ve Nenehatun Mahallelerinde esnaf ziyaretinin ardından Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal ve azaları ile bir araya geldi. Mahallede devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Kara, yapılacak proje çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.