KAYMAKAM KARA’DAN KAN BAĞIŞI DAVETİ

Darıca 03.09.2020 - 11:51, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KAYMAKAM KARA’DAN KAN BAĞIŞI DAVETİ

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara Türk Kızılay’ın kan stokları azaldığını dile getirerek Darıcalıları kan bağışına davet etti. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara yatan hasta sayısında yaşanan artış ile Kızılay’ın kan stoklarında azalma meydana geldiğini açıkladı. Kara yaptığı açıklamada, “Türk Kızılay’ın kan stokları azaldı. Cennet vatanımızın her bölgesinde yatan hastalarımızın artması sebebiyle kan stoklarımız azalmıştır. Lütfen duyarlı olalım, sürekli kan verelim ve etrafımızdaki gençlerimizi ve dostlarımızı kan vermeye teşvik edelim. Kızlay Darıca ve Erenler Cami G.K. işbirliği ile 4 Eylül Cuma günü saat 12.30- 19.30 saatlerinde Darıca Erenler Camii önünde kan bağışı alımı yapılacak. Tüm Darıcalıları kan bağışı yapmaları için Erenler Camii önüne davet ediyorum” dedi.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara Türk Kızılay’ın kan stokları azaldığını dile getirerek Darıcalıları kan bağışına davet etti.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara yatan hasta sayısında yaşanan artış ile Kızılay’ın kan stoklarında azalma meydana geldiğini açıkladı. Kara yaptığı açıklamada, “Türk Kızılay’ın kan stokları azaldı. Cennet vatanımızın her bölgesinde yatan hastalarımızın artması sebebiyle kan stoklarımız azalmıştır. Lütfen duyarlı olalım, sürekli kan verelim ve etrafımızdaki gençlerimizi ve dostlarımızı kan vermeye teşvik edelim. Kızlay Darıca ve Erenler Cami G.K. işbirliği ile 4 Eylül Cuma günü saat 12.30- 19.30 saatlerinde Darıca Erenler Camii önünde kan bağışı alımı yapılacak. Tüm Darıcalıları kan bağışı yapmaları için Erenler Camii önüne davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.