KAYMAKAM KARA’DAN ENGELLİLERE DESTEK SÖZÜ!

Darıca 08.09.2020 - 16:34, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KAYMAKAM KARA’DAN ENGELLİLERE DESTEK SÖZÜ!

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan ve yönetimi Darıca Kaymakamı Yüksel Kara'ya gitti. Başkan Arıkan ziyarette Kaymakam Kara’ya çalışmalarını anlatırken aynı zamanda kendisinden de destek beklediklerini ifade etti. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan ve yönetimi Darıca Kaymakam Yüksel Kara'ya gitti. Başkan Arıkan ve ekibi ziyarette Kaymakam Kara’ya çalışmalarını anlatırken aynı zamanda engelliler için taleplerini de iletti. Ziyarette konuşan Başkan Arıkan, “İlçemizde bulunan engellilerimiz için bazı eksikliklerimiz var. Bunları da ancak sizlere sesimizi duyurduğumuz zaman temin edebiliyoruz. Engellilerimizin ve ailelerinin en büyük sıkıntısı akülü araç eksikliği. Biz bu manada akülü araç eksiğimizi hayırseverlerimiz tarafından karşılıyoruz ancak yeterli gelmiyor. Bu yüzden engellilerimizin sürekli olarak ihtiyaç duyduğu akülü araç teminini daha kolay ve daha hızlı yollardan yapmak için sizlerden destek istiyoruz. Öte yandan engelli annelerin çocuklarını bırakacağı ve bir nefes alacağı Yaşam Evi istediklerini ve ayda bir de olsa engelli bireyler ile ailelerinin kamp yaparak mutlu olacağı bir yer tahsis edilmesi adına gerekli desteği istiyoruz” dedi. Proje ve çalışmalarını da anlatan Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, engellilerin topluma kazandırılmaları adına yapılacak olan çalışmalar konusunda destek beklediklerini belirtti. HER ZAMAN SİZLERLE BERABERİZ Gerçekleşen ziyarette konuşan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ise, “Önceki görev yerim Tavşanlı’da da Engelleri birlikte hareket ederek aşmayı ve birlikte yaşama kültürü geliştirmeyi amaçlayan T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yürütülen Beyazay Engelliler Derneği’nin “Aşmak İçin Hareket” etkinliğine birçok destek verdim. Darıca’mızda da gerekli desteği vererek sizlerin yanında olacağımı bilmenizi isterim. Engelli bireylerimiz ve aileleri için birçok çalışma ve proje gündemimizde görüşmelerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor. Bugün buraya geldiğiniz için teşekkür ederim, sizler merak etmeyin her zaman yanınızdayız, sizlerle beraberiz, sizlere her zaman destek vereceğiz, engelliler bizlerin de çok değer verdiği bir alan, üstümüze ne düşerse yaparız” şeklinde konuştu. Ziyaret sonrasında ise fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan ve yönetimi Darıca Kaymakamı Yüksel Kara'ya gitti. Başkan Arıkan ziyarette Kaymakam Kara’ya çalışmalarını anlatırken aynı zamanda kendisinden de destek beklediklerini ifade etti.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan ve yönetimi Darıca Kaymakam Yüksel Kara'ya gitti. Başkan Arıkan ve ekibi ziyarette Kaymakam Kara’ya çalışmalarını anlatırken aynı zamanda engelliler için taleplerini de iletti. Ziyarette konuşan Başkan Arıkan, “İlçemizde bulunan engellilerimiz için bazı eksikliklerimiz var. Bunları da ancak sizlere sesimizi duyurduğumuz zaman temin edebiliyoruz. Engellilerimizin ve ailelerinin en büyük sıkıntısı akülü araç eksikliği. Biz bu manada akülü araç eksiğimizi hayırseverlerimiz tarafından karşılıyoruz ancak yeterli gelmiyor. Bu yüzden engellilerimizin sürekli olarak ihtiyaç duyduğu akülü araç teminini daha kolay ve daha hızlı yollardan yapmak için sizlerden destek istiyoruz. Öte yandan engelli annelerin çocuklarını bırakacağı ve bir nefes alacağı Yaşam Evi istediklerini ve ayda bir de olsa engelli bireyler ile ailelerinin kamp yaparak mutlu olacağı bir yer tahsis edilmesi adına gerekli desteği istiyoruz” dedi. Proje ve çalışmalarını da anlatan Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, engellilerin topluma kazandırılmaları adına yapılacak olan çalışmalar konusunda destek beklediklerini belirtti.

HER ZAMAN SİZLERLE BERABERİZ

Gerçekleşen ziyarette konuşan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ise, “Önceki görev yerim Tavşanlı’da da Engelleri birlikte hareket ederek aşmayı ve birlikte yaşama kültürü geliştirmeyi amaçlayan T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yürütülen Beyazay Engelliler Derneği’nin “Aşmak İçin Hareket” etkinliğine birçok destek verdim. Darıca’mızda da gerekli desteği vererek sizlerin yanında olacağımı bilmenizi isterim. Engelli bireylerimiz ve aileleri için birçok çalışma ve proje gündemimizde görüşmelerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor. Bugün buraya geldiğiniz için teşekkür ederim, sizler merak etmeyin her zaman yanınızdayız, sizlerle beraberiz, sizlere her zaman destek vereceğiz, engelliler bizlerin de çok değer verdiği bir alan, üstümüze ne düşerse yaparız” şeklinde konuştu. Ziyaret sonrasında ise fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.