Kaymakam Kara 3 kural için uyarıda bulundu

Darıca 08.11.2020 - 12:27, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Kaymakam Kara 3 kural için uyarıda bulundu

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara bir açıklama yayımlayarak, Darıcalıların maske-mesafe- temizlik ve karantina kurallarına riayet etmesi yönünde uyarıda bulundu.  Kaymakam Kara açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Saygıdeğer Darıcalılar, Darıca polisi sizlerin sağlığı için gece gündüz çaba sarf ediyor, gecesini gündüzüne katıyor. Lütfen virüs konusunda dikkatli olalım ve mücadeleye destek verelim. Tedbirlere uymak insani ve vicdani bir sorumluluktur. Birlikte kurallara uyarak virüsü birlikte yenebiliriz. Vatandaşlarımızın öncelikle kendi sağlıklarını akabinde ise toplum sağlığı açısından kurallara uymaları çok önemlidir. Bu mücadelenin başarıya ulaşması için desteğinize ihtiyacımız var. Lütfen maske-mesafe- temizlik ve karantina kurallarına riayet edelim.”

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara bir açıklama yayımlayarak, Darıcalıların maske-mesafe- temizlik ve karantina kurallarına riayet etmesi yönünde uyarıda bulundu. 
Kaymakam Kara açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Saygıdeğer Darıcalılar, Darıca polisi sizlerin sağlığı için gece gündüz çaba sarf ediyor, gecesini gündüzüne katıyor. Lütfen virüs konusunda dikkatli olalım ve mücadeleye destek verelim. Tedbirlere uymak insani ve vicdani bir sorumluluktur. Birlikte kurallara uyarak virüsü birlikte yenebiliriz. Vatandaşlarımızın öncelikle kendi sağlıklarını akabinde ise toplum sağlığı açısından kurallara uymaları çok önemlidir. Bu mücadelenin başarıya ulaşması için desteğinize ihtiyacımız var. Lütfen maske-mesafe- temizlik ve karantina kurallarına riayet edelim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.