KAYMAKAM GÜLER, SOKAK HAYVANLARINI ELLERİYLE BESLEDİ!

GEBZE 15.02.2021 - 10:45, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KAYMAKAM GÜLER, SOKAK HAYVANLARINI ELLERİYLE BESLEDİ!

Gebze Kaymakamlığı koordinesinde Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve gönüllü vatandaşlardan oluşturulan “Sokak Hayvanlarını Besleme Grupları” zor şartlarda yaşayan sokak hayvanlarını unutmuyor. Gebze Kaymakamlığı tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Koronavirüs salgını sadece insanların değil sokakta yaşayan dostlarımızın da hayatlarını olumsuz yönde etkileyerek aç kalıyor. Sosyal izolasyonun sağlanması, Koronavirüs salgınının yaşam koşullarımızı değiştirmesi ile yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları havaların soğuması ve kar yağışının başlaması ile yiyecek bulma imkanını tamamen yitiriyor. Bu kapsamda Gebze Kaymakamlığı olarak Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve gönüllü vatandaşlardan oluşturulan “Sokak Hayvanlarını Besleme Grupları” zor şartlarda yaşayan sokak hayvanlarının mama, yem ve su ihtiyacını karşılıyor” dedi. GÜLER’DEN GEBZELİ VATANDAŞLARA ÇAĞRI Sokakta yaşayan hayvanların aç kalmaması için yapılan çalışmalar titizlikle devam ediyor. Bu kapsamda Gebze Kaymakamı Mustafa Güler “Sağlık İçin Hepimiz İçin” mottosu ile yaptığı denetimler esnasında sokak hayvanlarını elleriyle besledi. Kaymakam Güler, denetimler esnasında vatandaşlardan da sokak hayvanlarını korumaları ve ikametlerinin önlerine onlar için yiyebilecekleri mama ve yem bırakmaları gerektiğini hatırlatarak, sokak hayvanları için çağrıda bulundu.

Gebze Kaymakamlığı koordinesinde Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve gönüllü vatandaşlardan oluşturulan “Sokak Hayvanlarını Besleme Grupları” zor şartlarda yaşayan sokak hayvanlarını unutmuyor.

Gebze Kaymakamlığı tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Koronavirüs salgını sadece insanların değil sokakta yaşayan dostlarımızın da hayatlarını olumsuz yönde etkileyerek aç kalıyor. Sosyal izolasyonun sağlanması, Koronavirüs salgınının yaşam koşullarımızı değiştirmesi ile yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları havaların soğuması ve kar yağışının başlaması ile yiyecek bulma imkanını tamamen yitiriyor. Bu kapsamda Gebze Kaymakamlığı olarak Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve gönüllü vatandaşlardan oluşturulan “Sokak Hayvanlarını Besleme Grupları” zor şartlarda yaşayan sokak hayvanlarının mama, yem ve su ihtiyacını karşılıyor” dedi.

GÜLER’DEN GEBZELİ VATANDAŞLARA ÇAĞRI

Sokakta yaşayan hayvanların aç kalmaması için yapılan çalışmalar titizlikle devam ediyor. Bu kapsamda Gebze Kaymakamı Mustafa Güler “Sağlık İçin Hepimiz İçin” mottosu ile yaptığı denetimler esnasında sokak hayvanlarını elleriyle besledi. Kaymakam Güler, denetimler esnasında vatandaşlardan da sokak hayvanlarını korumaları ve ikametlerinin önlerine onlar için yiyebilecekleri mama ve yem bırakmaları gerektiğini hatırlatarak, sokak hayvanları için çağrıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.