KAYMAKAM GÜLER, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE GİTTİ!

GEBZE 26.02.2021 - 17:20, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KAYMAKAM GÜLER, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE GİTTİ!

Kaymakam Mustafa Güler “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında, kıymetli şehitlerimizin ailelerini ve kahraman gazilerimizi evlerinde ziyaret etti. İlk olarak ziyaret ve temaslarına, 1995 yılında Mardin/Midyat ilinde geçirdiği kaza sonucunda şehit olan iç güvenlik şehidi Piyade Çavuş Şaban Töngel’in ailesini ziyaret eden Kaymakam Güler, kıymetli şehidimizin annesi ve kardeşinin hal ve hatırlarını sorarak, ailenin sorun ve taleplerini dinledi.   GAZİ GÜLER VE AİLESİNE GİTTİ Daha sonra Arapçeşme Mahallesi’nde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Recep Güler’i ziyaret eden Kaymakam Güler, gazimizin daha önce geçirmiş olduğu ameliyatı ile ilgili durumunu sorarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  Fedakârlıkların en büyüğünün vatan uğrunda can verip şehitlik mertebesine ulaşmak ya da gazilik onuruna erişmek olduğunu belirten Kaymakam Güler, “Bu fedakârlıklar karşısında da devletimizin ve milletimizin her daim yanlarında olacağını ifade ederek aziz şehitlerimizi rahmet ile anıyor, kahraman gazilerimize sağlık ve esenlik diliyorum” dedi. Kaymakam Güler, gaziler ve aileleri ile sohbet ederek şehit ve gazi ailelerine çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini ifade eden aileler "Buraya kadar gelip bizleri evimizde ziyaret etmeniz bizi çok mutlu etti. Çok teşekkür ediyoruz" diyerek, duygularını dile getirdiler. Kaymakam Güler’in ziyaretlerinde; Sosyal Hizmetler Müdürü Kadriye Aydemir hazır bulundu.

Kaymakam Mustafa Güler “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında, kıymetli şehitlerimizin ailelerini ve kahraman gazilerimizi evlerinde ziyaret etti. İlk olarak ziyaret ve temaslarına, 1995 yılında Mardin/Midyat ilinde geçirdiği kaza sonucunda şehit olan iç güvenlik şehidi Piyade Çavuş Şaban Töngel’in ailesini ziyaret eden Kaymakam Güler, kıymetli şehidimizin annesi ve kardeşinin hal ve hatırlarını sorarak, ailenin sorun ve taleplerini dinledi.

 

GAZİ GÜLER VE AİLESİNE GİTTİ

Daha sonra Arapçeşme Mahallesi’nde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Recep Güler’i ziyaret eden Kaymakam Güler, gazimizin daha önce geçirmiş olduğu ameliyatı ile ilgili durumunu sorarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  Fedakârlıkların en büyüğünün vatan uğrunda can verip şehitlik mertebesine ulaşmak ya da gazilik onuruna erişmek olduğunu belirten Kaymakam Güler, “Bu fedakârlıklar karşısında da devletimizin ve milletimizin her daim yanlarında olacağını ifade ederek aziz şehitlerimizi rahmet ile anıyor, kahraman gazilerimize sağlık ve esenlik diliyorum” dedi.

Kaymakam Güler, gaziler ve aileleri ile sohbet ederek şehit ve gazi ailelerine çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini ifade eden aileler "Buraya kadar gelip bizleri evimizde ziyaret etmeniz bizi çok mutlu etti. Çok teşekkür ediyoruz" diyerek, duygularını dile getirdiler. Kaymakam Güler’in ziyaretlerinde; Sosyal Hizmetler Müdürü Kadriye Aydemir hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.