KAYMAKAM GÜLER, SIKI TAKİPTE!

GEBZE 27.11.2020 - 18:20, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KAYMAKAM GÜLER, SIKI TAKİPTE!

Gebze’de Covid-19 denetimleri kapsamında pazar yerleri, toplu ulaşım araçları ve alışveriş merkezleri olmak üzere vatandaşların kalabalık olduğu yerlere yönelik sıkı denetimler yapıldı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler beraberindeki heyetle birlikte Covid-19 denetimleri vatandaşların kalabalık olduğu yerlere bir denetim gerçekleştirdi. Denetimler kapsamında ilk olarak Kent Meydanı, Bağdat Caddesi otobüs durakları ve Mevlana kapalı halk pazarını denetleyen Kaymakam Mustafa Güler; “Salgının son günlerdeki yayılım seyri göz önünde bulundurulduğunda hayatın her alanında mevcut tedbirlere uyulmasının önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır. Özellikle ilimizde artış gösteren hasta sayısı ve kayıplarımızı azaltacak olan, kurallar ile tedbirlere canla başla uymaktır. Birlikte tedbirlere uyarsak, kendi kısıtlamalarımızı kendimiz koyarsak mücadelemiz daha kolay olacak. Salgının seyrini lehimize çevirmezsek hayatımızın her alanında zorunlu tedbirler artarak devam edebilir. Hastalığın yayılımını durdurmak için birlikte hareket etmeli, hayatımızın her alanında maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalıyız." diye belirtti. POLİSLERİN DENETİMİNİ DE TAKİP ETTİ Daha sonra Mc Donalds trafik uygulama noktasına geçen Kaymakam Güler, toplu ve diğer ulaşım araçlarına yönelik tek tek kontrol edilen ve özellikle yolcu kapasitesi sınırlaması ile HES kodu ibrazı, maske zorunluluğu ve ulaşım araçlarında gerekli hijyen/temizlik tedbirlerinin alınması yönünde denetimleri yapan polis ekiplerinin denetlemelerini yerinde ziyaret etti.

Gebze’de Covid-19 denetimleri kapsamında pazar yerleri, toplu ulaşım araçları ve alışveriş merkezleri olmak üzere vatandaşların kalabalık olduğu yerlere yönelik sıkı denetimler yapıldı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler beraberindeki heyetle birlikte Covid-19 denetimleri vatandaşların kalabalık olduğu yerlere bir denetim gerçekleştirdi. Denetimler kapsamında ilk olarak Kent Meydanı, Bağdat Caddesi otobüs durakları ve Mevlana kapalı halk pazarını denetleyen Kaymakam Mustafa Güler; “Salgının son günlerdeki yayılım seyri göz önünde bulundurulduğunda hayatın her alanında mevcut tedbirlere uyulmasının önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır. Özellikle ilimizde artış gösteren hasta sayısı ve kayıplarımızı azaltacak olan, kurallar ile tedbirlere canla başla uymaktır. Birlikte tedbirlere uyarsak, kendi kısıtlamalarımızı kendimiz koyarsak mücadelemiz daha kolay olacak. Salgının seyrini lehimize çevirmezsek hayatımızın her alanında zorunlu tedbirler artarak devam edebilir. Hastalığın yayılımını durdurmak için birlikte hareket etmeli, hayatımızın her alanında maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalıyız." diye belirtti.

POLİSLERİN DENETİMİNİ DE TAKİP ETTİ

Daha sonra Mc Donalds trafik uygulama noktasına geçen Kaymakam Güler, toplu ve diğer ulaşım araçlarına yönelik tek tek kontrol edilen ve özellikle yolcu kapasitesi sınırlaması ile HES kodu ibrazı, maske zorunluluğu ve ulaşım araçlarında gerekli hijyen/temizlik tedbirlerinin alınması yönünde denetimleri yapan polis ekiplerinin denetlemelerini yerinde ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.