KAYMAKAM GÜLER OKUL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

EĞİTİM 05.10.2020 - 11:11, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KAYMAKAM GÜLER OKUL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Mimar Sinan İlkokulu’nu ziyaret ederek bayrak törenine katıldı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile beraber bayrak töreninde öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrencilere hitaben konuşan Kaymakam Güler; “Sevgili çocuklar okula bilgiye ulaşmak, öğrenmek, kendimizin ve ülkemizin hedeflerini gerçekleştirmek için geliyoruz. Derslerinizi çalışarak, evde tekrarlarını yaparak, kitap okuyarak kendinizi geliştirmelisiniz. Okullarımızda ilimi ve bilimi öğrenmemizin yanı sıra davranış kurallarını da öğreniyoruz. Sevgiyi, saygıyı, selamlaşmayı ve birbirimize karşı iyi davranmayı öğreniyoruz. Kıymetli çocuklar evde annenizi - babanızı üzmeden dediklerini yapmalıyız. Onlar bizim her daim iyiliğimizi isterler bu sebeple onlara layık birer birey olmalıyız” dedi. “ONLARI EN İYİ ŞEKİLDE KORUYUP KOLLAYACAĞIZ” Okul bahçesinde bulunan velilere de seslenen Kaymakam Güler; “Değerli anne ve babalar sizlerde emin olun çocuklarınız öğretmenlerimizin emin ellerinde. Onları en iyi şekilde koruyup kollayacak ve eğitimlerini en iyi şekilde verecekler. Sizlerin, bizlerin, öğretmenlerimizin ortak gayesi çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak. Sizler evde çocuklarınızın derslerini çalışması için uygun ortamları hazırlayın bizlerde öğretmenlerimizle birlikte çocukların en iyi şekilde eğitim alması için elimizden geleni yapacağız. Hepinize selam ve saygılarımı sunuyor hayırlı günler diliyorum” dedi. İstiklal Marşı’nın okunması ve Türk Bayrağımızın göndere çekilmesi sonrasında öğretmenlerle bir süre sohbet eden Kaymakam Güler, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Mimar Sinan İlkokulu’nu ziyaret ederek bayrak törenine katıldı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile beraber bayrak töreninde öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrencilere hitaben konuşan Kaymakam Güler; “Sevgili çocuklar okula bilgiye ulaşmak, öğrenmek, kendimizin ve ülkemizin hedeflerini gerçekleştirmek için geliyoruz. Derslerinizi çalışarak, evde tekrarlarını yaparak, kitap okuyarak kendinizi geliştirmelisiniz. Okullarımızda ilimi ve bilimi öğrenmemizin yanı sıra davranış kurallarını da öğreniyoruz. Sevgiyi, saygıyı, selamlaşmayı ve birbirimize karşı iyi davranmayı öğreniyoruz. Kıymetli çocuklar evde annenizi - babanızı üzmeden dediklerini yapmalıyız. Onlar bizim her daim iyiliğimizi isterler bu sebeple onlara layık birer birey olmalıyız” dedi.

“ONLARI EN İYİ ŞEKİLDE KORUYUP KOLLAYACAĞIZ”

Okul bahçesinde bulunan velilere de seslenen Kaymakam Güler; “Değerli anne ve babalar sizlerde emin olun çocuklarınız öğretmenlerimizin emin ellerinde. Onları en iyi şekilde koruyup kollayacak ve eğitimlerini en iyi şekilde verecekler. Sizlerin, bizlerin, öğretmenlerimizin ortak gayesi çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak. Sizler evde çocuklarınızın derslerini çalışması için uygun ortamları hazırlayın bizlerde öğretmenlerimizle birlikte çocukların en iyi şekilde eğitim alması için elimizden geleni yapacağız. Hepinize selam ve saygılarımı sunuyor hayırlı günler diliyorum” dedi. İstiklal Marşı’nın okunması ve Türk Bayrağımızın göndere çekilmesi sonrasında öğretmenlerle bir süre sohbet eden Kaymakam Güler, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.