Kaymakam Güler, Kuyucu ailesini unutmadı!

GÜNDEM 12.02.2021 - 15:08, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Kaymakam Güler, Kuyucu ailesini unutmadı!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatları ile başlatılan “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında şehit ailelerini ve gazileri evlerinde ziyaret etti. ŞEHİT ÖĞRETMEN NECMETTİN KUYUCU’NUN AİLESİNE GİTTİ Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatları ile başlatılan “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında şehit ailelerini ve gazileri evlerinde ziyaret etti. İlk olarak 2019 yılında Gebze’de Vazife Malulü Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu’nun ailesini evinde ziyaret eden Kaymakam Güler, şehidin eşi ve çocukları ile bir araya geldi. Şehidimizin ailesi ile sohbet ederek ailenin sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakam Güler “Şehit Necmeddin Kuyucu Öğretmenimiz nezdinde bütün şehit Öğretmenlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmet ile anıyorum. Şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir onların haklarını ödememiz mümkün değildir. Şehitlerimizin ruhları şad olsun” dedi. “GÜVEN İÇİNDE YAŞIYORSAK ONLARIN SAYESİNDE” Aile ziyaret programında İç Güvenlik Gazisi Er Müjdat Er ve Vazife Malulü Er Ahmet Öztürk’ün ailelerini ziyaret eden Kaymakam Güler “Millet olarak huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak canını vatanımızın ve milletimizin bekası uğruna şehit olan kardeşlerimize ve bu uğurda çarpışan gazilerimize borçluyuz. Devlet olarak her zaman sizlerin maddi manevi yanınızdayız, asla yalnız değilsiniz, kapımız her daim sizlere açık. Bu duygularla tüm aziz şehitlerimizi rahmet ile anıyor, kahraman gazilerimize sağlık ve esenlik diliyorum” dedi. ŞEHİT VE GAZİ ÇAZİ ÇOCUKLARINA HEDİYE Kaymakam Güler, gazilerimiz ve aileleri ile sohbet ederek şehit ve gazi çocuklarına çeşitli hediyeler takdim etti. Şehit ve gazi aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Kaymakam Güler’e teşekkür etti. Kaymakam Güler’in ziyaretlerinde; Sosyal Hizmetler Müdürü Kadriye Aydemir hazır bulundu.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatları ile başlatılan “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında şehit ailelerini ve gazileri evlerinde ziyaret etti.

ŞEHİT ÖĞRETMEN NECMETTİN KUYUCU’NUN AİLESİNE GİTTİ

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatları ile başlatılan “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında şehit ailelerini ve gazileri evlerinde ziyaret etti. İlk olarak 2019 yılında Gebze’de Vazife Malulü Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu’nun ailesini evinde ziyaret eden Kaymakam Güler, şehidin eşi ve çocukları ile bir araya geldi. Şehidimizin ailesi ile sohbet ederek ailenin sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakam Güler “Şehit Necmeddin Kuyucu Öğretmenimiz nezdinde bütün şehit Öğretmenlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmet ile anıyorum. Şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir onların haklarını ödememiz mümkün değildir. Şehitlerimizin ruhları şad olsun” dedi.

“GÜVEN İÇİNDE YAŞIYORSAK ONLARIN SAYESİNDE”

Aile ziyaret programında İç Güvenlik Gazisi Er Müjdat Er ve Vazife Malulü Er Ahmet Öztürk’ün ailelerini ziyaret eden Kaymakam Güler “Millet olarak huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak canını vatanımızın ve milletimizin bekası uğruna şehit olan kardeşlerimize ve bu uğurda çarpışan gazilerimize borçluyuz. Devlet olarak her zaman sizlerin maddi manevi yanınızdayız, asla yalnız değilsiniz, kapımız her daim sizlere açık. Bu duygularla tüm aziz şehitlerimizi rahmet ile anıyor, kahraman gazilerimize sağlık ve esenlik diliyorum” dedi.

ŞEHİT VE GAZİ ÇAZİ ÇOCUKLARINA HEDİYE

Kaymakam Güler, gazilerimiz ve aileleri ile sohbet ederek şehit ve gazi çocuklarına çeşitli hediyeler takdim etti. Şehit ve gazi aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Kaymakam Güler’e teşekkür etti. Kaymakam Güler’in ziyaretlerinde; Sosyal Hizmetler Müdürü Kadriye Aydemir hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.